så mycket känslor på en och samma gång

Alltså oj så mycket jobbiga känslor jag har haft nu denna senaste veckan... Till att börja med så kan jag ju nämna att Chris och jag har strulat lite fram och tillbaka, så jobbigt med kärlekskänslor haha! Kommer bli jättejobbigt med distans känner jag redan nu, usch. Vill typ inte tänka så mycket på det heller. Superdumt att få känslor här! Vi träffades idag och pratade en massa, eller ah jag pratade mest så hoppas att allt är okej mellan oss och att vi kan försöka få ut det bästa utav min tid som jag har kvar här. Och då kommer vi till det... Jag har skickat in mina flygdatum! Fick lägga fram 3 datum som jag skulle kunna tänka mig att flyga hem på. Valde 3 datum i mitten utav oktober och jag kommer få ett mejl när mitt flyg är bokat. Alltså känns helt sjukt att jag faktiskt ska lämna allt detta och åka hem till Sverige igen??? Jag har liksom byggt upp ett helt nytt liv här i snart 1 år och 10 månader. Kommer vara så konstigt att bara lämna allting och åka hem igen och börja om där.

Jag vet ju att jag kommer komma tillbaka hit igen, med tanke på om jag och Chris fortfarande är tillsammans är det ju en självklarhet att jag ska tillbaka. Men att bara tänka på att jag snart ska ta mitt pick och pack och åka hem igen känns så konstigt. Vill typ inte lämna detta, dock så känner jag mig färdig med au pair jobbet och vill göra någonting nytt. Och ja, jag försökte ju att bli mäklare här ett tag men gick ju inte så bra när dom inte kunde sponsra mig. Och nej, gifta mig bara för att gifta mig är definitivt inte ett alternativ. Så hem ska jag oavsett om jag vill eller inte, vilket är lite jobbigt att tänka på. Jag kan typ inte ta in att det faktiskt snart är dags. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Ångrar verkligen inte att jag valde att prova på au pair livet. Alltså vilken upplevelse och vad mycket jag har fått sett och uppleva! Helt klart ett minne för livet.

Jag försöker faktiskt att inte tänka så mycket på att jag ska åka hem för att inte bli så känslosam, försöker tänka positivt och allting kommer bli bra i slutändan. Vet bara inte vad jag ska hem och göra, tycker det är så tråkigt där hemma faktiskt. Tror att jag kommer komma hem och sen få en ny idé på vad jag vill göra så jag hoppas på det bästa. Skulle ju vara så tråkigt om jag blev fast på mitt gamla jobb och inte kom någonstans. Haha vilken besvikelse det skulle vara så det är ju inte något alternativ precis.

Usch det är så sjukt att det snart är dags, heeelt sjukt vad tiden har gått fort!!!

Inte nog om det så har jag varit sjuk i snart 1 vecka också. Så jobbigt att det inte går över, har försökt att vila så mycket jag kunnat men förkylningen verkar inte vilja ge sig. Sen har det varit mycket familjedrama där hemma som jag fått höra på. Har ju inte kunnat göra så mycket precis, det har istället gett mig så mycket onödig stress som jag inte tycker att jag har behövt men fått ändå. Har typ inte hört av mig till alla där hemma nu dom senaste dagarna för jag har verkligen inte orkat lyssna på allt. Har inte känt att jag har velat dela med mig av allt som hänt här heller. Får typ ångest när alla tjatar och undrar vad jag ska göra nu när jag kommer hem. Har inte ens själv tänkt på det och vill inte tänka på det heller för det ger mig bara så mycket ångest. Sådär, nu fick jag skriva av mig lite och det känns ju lite bättre. Tack och hej.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229