Hemlängtan??

Idag är det faktiskt första gången jag fått hemlängtan. Min dag har ändå sett ut som den brukar göra på vardagarna förutom att mina tankar har varit någon helt annanstans. Har ändå försökt att inte tänka hem så mycket men ju mer jag försöker att inte tänka på de så tänker jag mer på de?! Så irriterande. Har även försök hålla mig väldigt aktiv idag så jag inte skulle kunna försöka tänka hem så mycket men de har verkligen inte gått. Som sagt, mina tankar har ändå rullat på och det har inte gått att få bort dom.
Tror jag fått hemlängtan nu när alla mina au pair vänner som jag klickat med så bra har åkt hem och att jag är den enda som valde att stanna kvar och även med samma familj... Kanske skulle vara annorlunda att börja om på ett nytt ställe? Men jag trivs så bra här i Washington, D.C... Det som även gör det svårt är att jag vet att jag inte kan åka hem någon gång under mitt andra år då mitt visum inte gäller längre vilket betyder att jag inte kan komma in i USA igen ifall jag lämnar landet. Men jag vet innerst inne att jag inte ens vill åka hem under mitt år här. Tankarna kommer bara nu när jag vet att jag INTE kan pga visumet, vilket irriterar mig väldigt mycket, känner mig verkligen låst.

Nu har jag i alla fall precis kommit hem från gymmet, ganska skönt att mina tankar rullade på där då jag slapp tänka på träningen. Började med att springa på rullbandet i 25 minuter. Älskar när det går så bra så att jag inte vill sluta. Hade ju som sagt så mycket annat att tänka på så hade aldrig tid att tänka på att mina ben var trötta. Gillar ju inte att springa då jag får väldigt ont i mina fötter typ i 1 vecka efter då jag har problem med mina fötter. Men tycker de är så skönt att springa och rensa en massa tankar! Efteråt körde jag lite armar innan jag åkte hem igen.
Nu ska jag alldeles strax duscha sen sätta på ansiktsmask, fixa något att äta sen lägga mig i sängen och kolla på någon serie! Förhoppningsvis så har jag ingen hemlängtan imorgon. Men tycker de är så tråkigt att mitt andra år här inte kommer vara sig likt mitt förra. Men jag ska försöka att ändra på min inställning. Är ju som sagt bara inne på min första månad av mitt andra år, allt hinner ju förändras och förhoppningsvis till någonting bättre! 😃

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229