Dermadry.com

Hej på er!
Idag ska jag visa er nåt coolt!
Jag fick nämligen en maskin hemskickad till mig som jag skulle prova och det är en maskin som tar bort svett under armhålor, händer & fötter. Hur ballt!!!

Märket heter Dermadry och jag har testat denna idag! Tänkte visa er!
PLUS så har jag en rabattkod som är FOR_EM och ger 10% på ett helt köp!

Såhär ser paketet ut!

Jag tänkte börja med att visa hur man behandlar armhålorna!
Först ska man doppa dessa blåa fickor i vatten sedan ska man trycka ned metall klossarna i var o en och koppla in dom vita kablarna.

Efter man har gjort det så ställer man in armhålor i maskinen och drar upp styrkan (jag valde 4 eftersom det är första gången) sedan hålller man in power knappen 3 sekunder så den börjar sätta igång.
Sen är det bara att applicera fickorna under armarna! Låt verka 15 minuter. Tiden räknar ner på displayen.


När man behandlar händerna måste man ha själva väskan till hjälp. Man öppnar upp väskan, lägger ut dessa metallblock på varsin sida sen lägger man handdukarna på och häller i vatten så hela handdukten blir blöt.


När man har gjort det så kopplar man in vita sladdarna igen i båda två sen väljer man händer i maskinen och drar upp styrkan igen sen är det bara att applicera händerna på handukarna i 20 minuter!

Nu kommer vi till fötterna! Det är exakt likadant med händerna bara att man ändrar i maskinen att man har valt fötterna.
Men annars är det bara att fylla på med nytt fräsht vatten och lägga ned fötterna och låt verka 20 minuter.

KLART! Man får inte använda Dermadry mer än 5 gånger i veckan och inte mer än 1 gång per dag!
Jag har faktiskt gått in på djupet och läst om Dermadry och det visar sig att över 92 % känner skillnad efter 2 veckor.
Det är en väldigt säker och skonsam maskin, Dermadry är en kranvattenjontoforesanordning. Denna lösning fungerar genom att rikta en liten ström genom huden, vilket neutraliserar kopplingarna mellan svettnerven och svettkörtlarna. För de allra flesta fall minskar denna behandling drastiskt överdriven svettning.

Så om det är nån/några där ute som lider av svett och vill få hjälp, köp denna! Hur grym som helst och jag ska testa själv och se! Jag ska berätta sen hur jag upplever den men en jättebra ide tycker jag!

KLICKA HÄR för att komma till deras hemsida och glöm inte rabattkoden: FOR_EM

  • Tips

Gillar

Kommentarer