Hej! Ja, ni läste rätt. Det har varit väldigt dålig uppdatering på min blogg den senaste tiden. Vilket inte känns bra. & det händer väldigt mycket i mitt liv just nu. Jag kanske börjar blogga nästa år igen eller något, jag vet inte. Men jag kommer starta en ny blogg och skriva om alla konserter jag är på iallafall. För då bloggar jag ju inte varje dag. Nästa lördag ska jag se Oscar Zia live med Felicia. Datumena 21:a & 23:e November och den 5:e december 2013, och 10 och 11:e januari 2014 ska jag se Stiftelsen. Den 21:a November 2013 ska jag se Stiftelsen med Felicia, Sanna och Emelie Bäckman. Vem jag ska se Stiftelsen med den 23:e och den 5:e december 2013 och den 10 januari 2014 är oklart. Men jag lär kanske hitta någon. Annars får jag väl stå där själv. Och den 11 Januari ska jag se Stiftelsen med Sandra, om inte My kan alltså.
Men ja, nu vet ni iallafall. Jag slutar alltså blogga nu. Men jag kommer fortsätta på videofyMe. Där heter jag ''eemeiix''. Och när jag är klar med ''konsert'' bloggen så skriver jag ut den här. Puss!


Världens bästa band. Världens underbaraste killar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej sötnosar! Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering på min blogg den senaste tiden, och det ber jag om ursäkt för. Men jag har inte haft så mycket tid till att blogga dem senaste dagarna, för har varit upptagen med en massa annat. T ex varit med kompisar, sett Oscar live osv. Men kan berätta lite kort. Förra veckan på onsdagen så var jag med Marita och på Fredagen så var jag med My och Kiana och sen var jag med Lina på kvällen och hon & hennes mamma sov här. På lördagen åkte vi till Gävle och såg Oscar Zia :'')  väntade från ca 10:15-12:30 men det var det värt. 3:e gången jag såg honom! Träffade Martina där också, jätte snäll och go tjej! Vi hade inte sovit nånting dock, så när jag och mamma kom hem så somnade jag nästan på en gång. Och igår blev jag förkyld men har en massa ''botemedel'' hemma, så ska och vill försöka bli frisk så fort som möjligt, för har ej tid att vara sjuk. Ska iallafall på skolan både imorgon och fredag. 
Men hörs snart igen, puss!
Likes

Comments

Tja! Just nu sitter jag på bussen mot stan och lyssnar på Världens absolut bästa band. Skulle egentligen till Birsta, men får vänta så länge på bussen då. Så åker till stan istället och tar bussen därifrån! När jag kommer hem så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får se, men tror att det blir film. Sen så HATAR jag statsbussarna, iallafall 5:orna. Fråga mig privat ifall ni vill veta varför. Puss så länge så bloggar jag mer när jag kommer hem :)Likes

Comments

Hejhej bloggen! Sitter på bussen nu o är påväg till farmor. Ska vara där några timmar och ba umgås. Skönt att komma hemifrån ett tag! Och förlåt för att det bara blev ett inlägg igår. Men det var iallafall ett video inlägg. Ska försöka göra fler inlägg idag. Hörs senare. Puss!

Likes

Comments