Hej!

Hur kanon har inte livet varit den senaste veckan? Vädret är ju bara helt awesome och vad har hänt med skolan? Inga läxor (???), Det är skandal. Denna fredagen är dock inte lika underbar. Med halsont och feber tillbringas den i sängen med några mysiga filmer och glass såklart. Hoppas verkligen att jag blir helt krampfri tills på måndag då det är genrep på Grand inför dansuppvisningen. Är riktigt taggad denna gången då vi har två sjukt snygga danser på g!

Nu när det varit så fint väder har sommarkänslorna exploderat inombords och när jag tänker på hur få dagar det är kvar och hur fort tiden går vill man näst intill börja hoppa av glädje. Är det bara jag som knappt kan vänta tills man kan bära shorts och de långa varma sommarkvällarna med kompisarna? Tror att det kommer bli en av de bättre även fast förra sommarn kommer bli svår att slå. Denna sommarn kommer faktiskt en hel del nya upplevelser ta plats. Jag ska sommarjobba på riktigt för första gången och även ta en trip till England.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag satt här och skrev. Jag har inte haft någon lust och ingen tid för bloggen de senaste månaderna (???). Det är inte klokt vad tiden går fort! Men nu är jag super taggad för det här och är full med motivation!! Det känns riktigt skönt med en nystart.

I morse vaknade alldeles för tidigt i å med att vi var på fotbollscup hela dagen igår då det blev tidig uppstigning redan vid 05.30 (ingen nådig tid att gå upp vill jag lova). Cupen gick bra trots trötthet. Vi åkte ut på målskillnad mot Hallby i gruppspelet men är mycket nöjd ändå eftersom vi hade bra spel och riktigt kul. Idag är inget speciellt planerat mer än att det blir en lugn vilodag inför veckan. Möjligtvis kommer Daniel ut en sväng i eftermiddag.

Likes

Comments

Likes

Comments