Header

Bloggeren og youtuberen Eplekakefrida aka Frida Sulistiono er en av mine favoritt bloggere. Jeg digger henne fordi hun har så mye spennende å vise! Videoene hennes på youtube er kreative og morsomme. Noen av mine favoritt videoer var fra da hun var på språkreise med EF i USA! Elsket det.

Feeden hennes på instagram er goals, og snapchat-storyene hennes er god underholdning når noe nytt har skjedd! Bloggen hadde hun dessverre ikke oppdatert på noen måneder, men startet igjen nå nylig! Bare sjekk ut henne, hun er rå!

Bloggen hennes: Eplekakefrida


Bloggeren Albertine er også en av mine favoritter. Bildene hun legger ut på bloggen er helt syke! Hun er kjempe flink til å ta bilder og redigere bilder. Leter du etter fine bilder å se på er Albertines blogg anbefalt! Hun er sinnsykt fin å se på, og sminken hennes er nydelig.

Bloggen hennes: Albertine

Rosabloggeren Stina Bakken er en morsom jente! Hun er veldig flink til å holde bloggen oppdatert, og har mye sprøtt å komme med! Noe av det jeg liker best er "Ukens spørsmål." Hun er veldig flink til å ta bilder av seg selv, og blogger om mye rart.

Stina har også en youtube-kanal der hun deler masse. Youtube-kanalen hennes er bra underholdning! Hun liker å prate masse, og det er behagelig å høre på henne, synes jeg da!

Bloggen hennes: Stina Blogg


En av Norges største bloggere, Sophie Elise. Jeg digger bloggen hennes! Bildene er utrolig fine, og det hun skriver er bra. Sophie har skrevet en egen bok, hvor hun forteller om litt av hvert. Men en ting er sikkert: Dama er rå ass!

Bloggen hennes: Sophie Elise

Dette er mine personlige meninger om disse bloggerne! Jeg er ikke en person som bruker å lese blogger, og har dermed ikke så god erfaring, men jeg anbefaler å sjekke disse ut!

Likes

Comments

Shit! Fire måneder siden jeg sist oppdaterte bloggen, og fire måneder siden jeg la ut mitt første innlegg! Jeg har hatt ett eneste innlegg på bloggen min. Jeg må bare le av meg selv som klarte å glemme bloggen etter at jeg postet mitt første innlegg. Men jeg er glad jeg klarte å prioritere viktigere ting enn blogg da. Nå som sommeren er her snart, så har jeg massevis av tid til å sette av til bloggen! Jeg oppdaterer dere mest sannsynligvis senere ikveld, eller imorgen!

Likes

Comments

Happy Valentines alle sammen! I dag er det selveste valentinsdagen eller som mange andre liker å kalle den: Alle hjerters dag. Jeg startet dagen med å løpe mot skriveren for å skrive ut noen søte små valentines-kort. På skolen hadde jeg gjemt dem i både pennaler og sko for å overraske venninnene litt. Jeg synes alltid det er koselig å gjøre slike ting.

Personlig mener jeg at valentinsdagen ikke bare er for kjærestepar, men også for venner og familie. Valentinsdagen er jo dagen man feirer kjærlighet og romantikk. Venner og familie trenger også masse kjærlighet. Jeg liker å søke opp masse fint på appen pinterest for å finne ideer til hva jeg kan lage og gjøre mot venner når jul, påske, valentines osv. begynner å nærme seg, for å vise kjærlighet. I år valgte jeg å feire valentine alene med en kopp kaffe. Det var nesten som en helt vanlig tirsdag for meg idag, bare med litt ekstra kjærlighet i luften.

Feiret du Valentine idag?

-xoxo eelise

Likes

Comments