Vår Beautybox!

Jag vill börja mitt första produktinlägg med att presentera ett fantastiskt erbjudande! Nämligen vår Beautybox. Den här boxen innehåller 7 av våra bästsäljare! 7 produkter med otroliga resultat och dessutom till priset av 4!🌟 Vad den här boxen ger är möjligheten att prova flera produkter åt gången till ett bättre pris! Jag kan säga att sedan jag började jobba med detta så har jag bytt ut nästan hela min hudvårdsrutin, vilket jag aldrig trodde skulle hända. Men det går inte att leva utan vissa produkter & för mig gäller det många av dessa produkter som den här boxen innehåller! Jag kan verkligen stå för dessa produkter & använder dom flitigt! Lika så många utav mina vänner.😊 Självklart går alla produkter att köpa separat, men det här är ett bra sätt att testa på, ge bort i present eller dela med en vän om man är sugen på att prova olika!

Jag skriver kortfattat vad det är för produkter Beautyboxen innehåller, ställ frågor & gör beställningar i kommentarerna. Mina andra sociala medier kommer snart finnas tillgängliga på bloggen också för er som tittar in här.😊 Maila går också bra till: [email protected]

BEAUTYBOX:

🍀 Whitening toothpaste - Gör dina tänder synligt vitare utan att bleka! Tar fram din naturliga vita färg samtidigt som den skyddar tänderna mot plack & karies.
🍀 Marine mud - En fantastisk lermask gjord på fin lera för att avlägsna döda hudceller. Innehåller havsalger! Den har verkligen räddat min hy (haft acneinfektion på hakan som nästan är helt borta!)
🍀 Countoring lip gloss som vårdar och ger fylligare läppar på 28 dagar genom att förbättra upptaget av det kollagen som kroppen med åldrandet förlorar.
🍀 Tegreen tillskott, 30kapslar.
🍀 Curling mascara för längre separerade fransar!
🍀 Mousture mist som är en riktig fuktboost för både hud och hår!

  • SKINCARE
  • 149 visningar

Gillar

Kommentarer