Wow, vilka möjligheter man kan få med ett jobb..
Jag satt precis och lyssnade på en utav mina fantastiska coacher som talade live om denna business! Jag ser verkligen upp till mina coacher, det är liksom dom som lärt upp mig, introducerat mig till denna möjlighet & framför allt, dom finns alltid när man behöver dem.

I April är det dags för nästa stora event, då åker jag tillsammans med dom och många andra för ett par fantastiska dagar i MARBELLA! Jag är så redo och spänd på vad dessa dagar kommer ge mig i min business, bara Kickoffen i Göteborg gav mig massor, och nu ska jag på årets största event! 🌟
Det ska bli så roligt och vi ska också boka boende tillsammans vilket jag också tror är super viktigt, att kunna lära sig mer av varandra, bolla tankar & idéer, fira framgångar och ha kul!
Jag har bestämt mig för att jag verkligen vill köra stenhårt på min business & jag vill växa med allt som har med den att göra! Vill man något så mycket som jag vill detta så tror jag att man kan komma väldigt långt, mitt stora mål närmar sig och jag SKA nå det innan årsskiftet - att kunna säga upp mig från min anställning och leva enbart på Network Marketing.✨👊

Nu ska jag lyssna på en annan kollega inom businessen, så grymt bra att vi kan utbildas hemifrån soffan och samtidigt göra nytta i våra verksamheter!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För snart en månad sedan lanserades LumiSpa, med 1 steg, 2 minuter och 7 fördelar! En dubbelverkande hudvård för att ge dig den maximala rengöringen! 😍

Vad är LumiSpa?
LumiSpa är en rengöringsmaskin för att milt med effektivt tvätta bort smuts och makeup från huden via ett patentskyddat system med rörelser i olika riktningar. LumiSpa ger dig en renare, lenare, mjukare hy och mindre synliga porer.

Hur används LumiSpa?
Två gånger om dagen, rengörs med anpassad rengöring. Tvättar man verkligen huden med hjälp av LumiSpa så som det rekommenderas kan du direkt se en förändring, där huden är lenare och ser yngre ut!

Fördelarna med LumiSpa som är kliniskt bevisade och testade av dermatologer:
 • Mildrat intryck av porerna
 • Släthet - Genom att använda denna rengöringsteknik får du en slätare hy!
 • Mjukhet
 • Lyster
 • Klarhet
 • Fräschhet 
 • Avlägsnar döda hudceller, oljor/fetter och bakterier
Omfattande rengöring - Rengör huden på djupet & tar på två minuter bort en full makeup.
Modetidningen Vouge Magazin har redan utsätt LumiSpa till en stjärna inom kategorin skönhet! 🌟WOW!

Är du intresserad av LumiSpa, vill du veta mer och själv få hem en? Skriv till mig så hjälper jag till! 😊
 • Kommentera under inlägget med mail eller om du har en blogg här så återkommer jag.
 • Skriv till mig på fb eller instagram: skincareliicious
 • Maila mig: Elisacgustafsson@live.se

  KRAM!

Likes

Comments

Hej på er.

Vilken intensiv period det har varit för mig en tid tillbaka nu.. Både jobbmässigt och i privatlivet. Känns inte riktigt som jag hinner med mig själv och sånt som verkligen är viktigt för mig så stressen har verkligen börjat ta över.. Ni vet lite den känslan när man försöker vara alla till lags, prestera på topp men att det ibland inte räcker hela vägen riktigt, så blir folk besvikna och nästan lite spydiga, förstår ni hur jag menar? Jag blir så ledsen på sånt, man är liksom bara bra när man är bra för andras syfte.. Och vad är det för beteende liksom, bara för att jag kanske inte lyckades denna gång, vilken person har rätten att se ner på mig då som om jag är kass och inte kan göra det igen och göra det bättre?

Jag har också varit väldigt sjuk tidigare, vilket jag skrivit om här för kanske ett år sedan, alltså sjuk psykiskt. Jag är inte, och kommer säkert inte bli hundra procent frisk från allt, och det som är så himla trist är att när sånt här händer i mitt liv, stress, oro och personer som beter sig konstigt osv, så blir jag väldigt låg, stressen blir extrem och min sociala fobi smyger sig på mig sakta, vilket jag känner av väldigt starkt, även om den är väldigt väldigt liten så känner jag av den så tydligt, och det tror jag är för att jag mår så pass mycket bättre idag än då, så när det kommer känner jag av det snabbt eftersom det inte är en känsla som jag har konstant, vilket det var förut. Så det gör vardagen lite jobbigare för mig. Tack till er som KÄNNER mig och peppar mig till livet, ni vet hur ni pratar med mig och vad som gör mig bäst och inte, det är jag tacksam för!

Nä nu ska jag sluta gräma mig & tänka på något jag uppskattar istället.
Kram!

Likes

Comments

Jag är så glad att network marketing stod runt hörnet för mig. Jag jobbar för min frihet både ekonomiskt och för hur jag vill kunna leva mitt liv. Att ha börjat min resa inom detta är för mig otroligt stort & väldigt viktigt. Jag kan vara på vilken plats jag vill när jag vill, för jag har jobbet i telefonen. Jag får chansen att utvecklas och lära mig nya saker hela tiden tack vare denna möjlighet. Jag kan en onsdagskväll sitta på ett fint hotell, med ett glass bubbel & bara vara, samtidigt som jag kan få mitt jobb gjort! Tänk att få möjligheten att kunna gå långt, fast du börjar på kapitel ett utan någon erfarenhet, för vi alla kan ju sociala medier, ellerhur?😊Jag är så glad för detta & jag med många andra drivna personer ska till topparnas topp inom denna möjlighet!

Likes

Comments

​Godmorgon!
Hoppas alla har en bra start på denna onsdag!
J​​​ag sitter i soffan i morgonrock och jobbar, känner att en kopp kaffe skulle va på sin plats! 💤😄 

Imorgon är det som jag redan nämnt lansering av LumiSpa och jag är faktiskt väldigt spänd på detta!😍 Produkterna vi jobbar med är otroligt stora världen över och när en ny lansering kommer går den åt väldigt fort, jag blir lika chockad varje gång, det är så häftigt! Ska bli spännande att se hur fort det säljs slut denna gång! Vill du inom någon vecka ha din egna LumiSpa så kan du förbeställa hos mig nu, via bloggen, instagram, mail eller Facebook, så hjälper jag dig att få hem din produkt! Den här produkten kommer regera! 😍

Det är mycket som händer nu, både inom mitt jobb och privatliv, jag delar med mig utav allt stegvis, under tidens gång liksom! :) Jag har iallafall bra känslor för 2018 och ska jobba hårt för att det ska gå vägen! :) 
KRAM.​

Likes

Comments

När man som jag jobbar över sociala medier och har chansen att vara sin egna chef, är det så mycket lättare att kunna unna sig livet, på riktigt alltså. Jag har spenderat helgen på ett fint hotell här i Stockholm, med god mat, trevligt sällskap, bubbel, sova ut och bara vara.😊 Det som är så bra med detta är att jag också kan jobba FAST att jag är iväg, för ibland behöver ju faktiskt mina team-medlemmar mig hjälp eller behöver prata om något och då finns jag alltid för dom eftersom jag har jobbet i telefonen, jag behöver bara wifi vilket jag alltid har! 😊 Detta är en otrolig möjlighet som jag ska jobba stenhårt för att kunna ta mig långt inom Businessen!

Korgarna med gott i fick vi som lite present inför helgen på hotellet, innehöll allt från bubbel, chips, naturgodis, ljus, frukt och choklad! 💗

Likes

Comments

Lite bilder på några utav våra fantastiska produkter! ✨
Jag vill också passa på att visa upp våran LUMISPA som lanseras på torsdag 25/1! Och tidningsinslaget ni ser på bilden, det är om just LumiSpa som tidningen Vouge Magazine har utsett till ett av årets stjärnor inom teknologin i kategorin skönhet! Hur häftigt är inte detta?!😍 Jag har också på ena bilden punktat upp lite om vad denna fantastiska produkt gör för dig, men vill du veta mer så är det bara att skriva till mig så svarar jag så fort jag kan!

Alla dessa produkter finns att beställa hos mig, plus så många mer som jag också publicerat om här! Men för er som vill veta ännu mer och se ännu mer produkter rekommenderar jag min Instagram Skincareliicious!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag sitter hemma med datorn & en kaffe, har precis haft lite möten via telefonen med tjejerna i mitt team och jag blir ju så glad, glad för att se hur vilja dom är trots att dom fortfarande pluggar så lägger dom ner tid att jobba sig framåt inom businessen, det är vad jag kallar driv och ta ställning till sina drömmar för att kunna göra dom verkliga! Jag jobbar varje dag för att få en frihet, både ekonomiskt och jobbmässigt eftersom att jag inte vill vara anställd där någon bestämmer min tid, när jag ska få frihet och om jag överhuvudtaget kan ha det, för om jag vill ha frihet och vara ledig så måste jag också jobba för det i massor veckor för att sen ta ut en vecka ledigt. Därför vill jag kunna vara min egna chef och ta med mig jobbet om jag så vill resa till Karibien i tre veckor, då ska jag kunna göra det!

Att jag nu också har möjlighet att ge andra personer med samma drömmar om livet den chansen är för mig så betydelsefullt! Det finns så många människor som på söndagskvällarna sitter och får ångest över att det är måndag och jobb några timmar senare, och går man inte till jobbet så går inte livet ekonomiskt runt. Jag och många fler inom denna business vill hjälpa er personer som känner så, som tror att ni skulle kunna gå så mycket längre via sociala medier och jobba via wi-fi! Jag tog möjligheten och nu ger jag den vidare till fler som behöver den!

Så våga höra av dig, våga kommentera, våga maila eller skriva på facebook till mig, jag kanske sitter på din chans till ekonomisk frihet och ett jobb där du är din egna chef vart och när du vill! 😊
Kram på er.

Likes

Comments

Wow, wow, wow alltså, vilken helg vi haft! Jag är så otroligt tacksam.
I helgen var det en stor kickoff i Göteborg med över 400 drivna och målinriktade entreprenörer, ledare och chefer! Om jag ska sätta tre ord på det här eventet så är det nog laganda, glädje och förtroende!
Jag har fått chansen att mingla & fira framgångar, ta del av tips och lärande av andra drivna personer, träffat människor jag via nätet har sett upp till och jag har fått träffa de personer som gett mig möjligheten till friheten inom arbete! Jag åkte hem med så mycket lyckorus i kroppen, motivation, ett start mål rikare, och med nya fina personer i mitt liv. TACK fantastiska ni och TACK till möjligheten vi alla också fått av våra underbara partners! Nu blickar vi framåt emot nästa stora event i Marbella och jag ska nå mina mål, för jag känner att jag nu har hittat det som passar just nu!
Jag är också så glad att jag fick fredagen att umgås med min storebror och hans fina familj, betyder massor för mig!


Vill dela lite bilder från denna fantastiska helg!

Likes

Comments