Jag vill helst glömma första gången vi möttes hur du fick mig att må. Men jag kan inte du har gjort mig påmind gång på gång kommit och gått. Detta är ett öppet brev till dig ¨ångesten.. Jag kommer ihåg första gången vi möttes. Jag gick i 5an - 6an jag hade en klump i magen varje dag en oro som gnagde inuti mig. Då visste jag inte varför jag visste inte varför jag kände så? Men sen blev det ju inte bättre utav att jag kände mig väldigt ensam i skolan jag kände att jag inte passade in. Då slog du genast till igen fast dubbelt så hårt.. Fast denna gången kändes det som att jag hade en klump i halsen som att jag inte kunde svälja.. vid måltiderna fick jag extrem ångest vilket jag inte visste då... Jag kunde inte svälja maten jag var rädd. rädd för att sätta i halsen och dö. rädd för vad den klumpen i halsen kom ifrån. Detta på gick i ungefär 1 år.  vi tog mig till läkare men dom hittade inget fel. Det fanns inget fel på mig men det kändes så himla fel. Ingen sa att du kallades '' ångesten'' jag fick bara höra att jag var konstig.  

Men efter ett tag senare när jag hoppar förbi mitt 15 ,16,17.18 åriga jag. så mådde jag bra i perioder . Men efter gymnasiet Kom du tillbaka nåt som jag helst denna gång ville slippa. Du gjorde mig orkeslös ,dåliga tankar, kunde inte göra saker som jag brukade göra du förstörde en hel , vår och sommar för mig! du fick mig att lida panikattacker varje dag. men jag besegrade dig efter en tid som kändes som en evighet. Terapi, målning familj ,djuren, räddade mig och nu vet jag hur jag ska hantera dig nästa gång du dyker upp bye bye bitch.

Bildresultat för ångesten bilder

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa var ett tag sedan jag bloggade nu! ... Jag la mitt bloggande lite åt sidan ... då jag var tvungen att fokusera på mitt mående då jag har varit utbränd och gått i terapi m.m ! Ni kanske undrar hur mitt sitvation ser ut idag ? vad jag gör och hur mitt mående ser ut...

Jag mår jättebra än vad jag gjort på ett tag. Min utbrändhet är som sagt som borta... Terapin har hjälp mig en del.. och jag går inte längre i terapin eller hos enter som det heter som hjälper folk som mått dåligt att komma ut i arbetslivet igen!

Jag har även ett jobb som jag trivs med just nu vilket är jätte skönt att kunna försörja sig själv och tjäna sina egna pengar :)

Jag har såklart saknat att blogga men ibland har inte tiden räkt till med jobb och mina andra intressen som kommit lite före men jag kommer att börja blogga igen eftersom jag tycker det är kul att skriva.

Kram på er!

Likes

Comments

Igår fick jag reda på att jag har blivit kallad för min utredning jag kommer att få börja med på måndag iför och kolla ifall jag har ADD lite blandade tankar angående just det...Ska bli intressant och få reda på ifall jag har det och varför jag vill göra detta är att jag har alltid har haft det jobbigt tidigare med vissa saker och är ganska glömsk och har kännt en vis ångest i nästan hela mitt liv mer eller mindre. Och även om jag skulle få en diagnos så är jag ju inte min diagnos utan jag är ju fortfarande samma person men jag kan ju få svar på frågor som jag tidigare inte haft om mig själv. Och anpassa mig mera efter mina behov. En uppdatering om utredningen kommer det självklart att komma på i flera inlägg!

- Har ni någon diagnos?


Bildresultat för adhd quotes

Likes

Comments

Jenna Rask är 23 år gammal och hon bloggar mycket om smink/skönhet och är grymt duktig älskar hennes blogg , tycker ni ska gå in och följa denna fina tjejen! http://nouw.com/jennarask

Likes

Comments

Ny inredning ifrån Mio som jag och älskling köpte nya kuddfodral och en buddha i färg temat turkost som är en av mina favorit färger! Kommer komma upp bilder på sovrummet senare hur det kommer se ut när nattduksbord och sånt är klart i rummet.

Likes

Comments

I want this outfit , Älskar detta snygga tränings/set ifrån BIKBOK byxa 199:- linne 149:-

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen! har hänt en del sen sist som jag kommer uppdatera om i bloggen ..

Tänkte visa er vilka snygga skor jag hittade på rea på Skopunkten Älskar dom verkligen nypris: 500:- Rea priset :200 så jag tog dessa fanns bara 2 par kvar och ena paret var i min storlek! Har en del skor men en tjej kan väl inte ha för många skor? ;)

Vox Stövel - Svarta 300634 feetfirst.se

Likes

Comments

Godmorgon idag är jag uppe tidigt föe jag ska på min gruppterapi som varje torsdag.. Sen ska ja träna umgås lite med killen innan båda börjar jobba. Hur ser eran dag ut ?♥

  • 509 Readers

Likes

Comments

Efter att varit sjuk i några dagar mår jag bra igen imåm blir det o jobba i kiosken har en låmg sovmorgon ämda till kl 3 ;) kommer att jobba i två timmar tilla att börja med för jag har ju varit utbränd så måste ta det lungt i början ... här är två bilder på mig med mina favorit linser som heter twillight love them

Likes

Comments