​Vart har 2015 egentligen farit? Det känns som om det just började. Hur har ert år varit? Jag har haft ett väldigt bra år måste jag säga! Jag har inte haft några stora nedgångar, men några för mig stora uppgångar har jag haft! I februari började jag dejta min nuvarande pojkvän❤, i somras var jag med familjen på en väldigt lyckad resa till USA, senare åkte jag till Spanien med min farbror och hans familj och på höstlovet for jag med en kompis till Barcelona ett förlängt veckoslut, så jag har rest mycket detta år. I höstas inledde jag mina studentskrivningar och fick riktigt bra resultat som jag är nöjd med. I december blev jag och några vänner ombedda att delta som tärnor i Pargas lucia igen, vi var med förra året också,så det kändes bra att bli ombedd pånytt!

Nu står ett nytt år framför oss och vi har alla chanser att göra det till ett riktigt bra år! Jag själv har gett några nyårslöften. I år (som nästan alla andra år) handlar de om hälsa och en sund livsstil; det första löftet är att jag ska lämna bort så mycket socker som möjligt, d.v.s. inte äta några sötsaker och annat som innehåller mycket socker. Mitt andra nyårslöfte är att jag ska börja äta mer hälsosamt och skära ordentligt ner på vissa livsmedel, bl.a. bröd och potatis som har så höga GI-värden. Och mitt tredje nyårslöfte är att jag ska börja träna mer regelbundet och satsa mer på den och lägga upp ordentliga mål.

Så nu hörni, är det bara att blicka framåt och göra 2016 till ett toppenår! 

Kram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon på er! Sitter just nu i soffan med en varm kopp kaffe, tända ljus och bara njuter!
Jag är ledig från skolan idag, så jag passar på att ta det riktigt lugnt nu på morgonen. Mina planer för denna dag är lite provläsning, en löprunda, träff med en vän och på kvällen mys med ❤!
Hoppas ni också får en bra dag!

Likes

Comments

Ikväll var jag till gymmet på ett pass som kallas "Body". Vi tränade mycket koordination, gjorde olika former av muskelstyrka i ett ganska högt tempo och mot slutet av passet gjorde vi några yoga-inspirerande övningar. Det var så himla skönt och roligt! Det var verkligen ett pass jag tänker börja gå på i fortsättningen!

Jag tycket att det är så fantastiskt vad träning kan göra för ens kropp! Förutom att ens fysiska hälsa förbättras, gör också ens psykiska och sociala hälsa det! Jag tror att vi alla någon gång har upplevt den härliga känslan efter ett träningspass. Humöret blir toppen och allt känns så bra! För många människor är träningen socialt sätt mycket viktig. Det är genom träningen de kommer i kontakt med andra människor och man sporrar varandra till att kämpa på.

Jag tycker att de flesta som talar om träning endast betonar den fysiska hälsan och prestationer, för att inte nämna utseendefixeringens roll i träningen. Då man frågar varför människor tränar så svarar de flesta något i stil med att de vill ha en tightare kropp, magrutor, större rumpa, o.s.v. Många glömmer helt enkelt bort en psykiska och sociala biten som träningen också ger.

Avslutar detta inlägg med en härlig höstbild från förra året då jag var på en härlig promenad i skogen med Vera. Det gav en boost för hälsan både fysiskt och psykiskt!

Likes

Comments

Idag har jag haft en vilodag ifrån träningen,  förutom en längre promenad på förmiddagen med hunden i det härliga vädret!
Gårdagens Pump var konstigt tung igår, så kände att jag behövde vila idag.
Men imorgon hörni vänner,  blir det gymmet som gäller! Om det blir något pass eller salträning på egen hand har jag inte kunnat bestämma ännu. Jag tänker gå på feeling imorgon!

Likes

Comments

Hej! Nu har jag höstens skrivningar förbi och är redo för att ta tag i träningen på allvar. 💪
Måste säga att min vecka har börjat riktigt bra. Imorse gick jag en snabb powerwalk före jag fixade mej i ordning för skolan och nu på kvällen var jag till gymmet på Pump!
Nu ska jag fortsätta veckan på samma sätt. Ett litet extra mål som jag har för denna vecka är att motionera utomhus på något sätt varje dag! Vädret är så fint, så vi ska passa på att ta till vara de här härliga  höstdagarna! 🍁
Ha en bra vecka!

Likes

Comments

Ny vecka och nya tag! Det känns alltid lika bra tycker jag! Idag har jag bara två lektioner i skolan mellan 10-12. Efter det måste jag fortsätta plugga hemma lite grann men på kvällen blir det gymmet som gäller! Idag står en timme Pump på schemat! Ser fram emot det! 😊

Delar med mig en bild av dagens morgonmål som idag bestod av naturell yoghurt med bär och ett ägg. Mums!

Ha en jättefin vecka!

Likes

Comments

Hej! Vad kul att du har hittat hit! Tänkte att det passade bra att starta upp den här bloggen nu på söndag kväll så att jag kan köra igång med träningsinläggen från och med imorgon! Det känns liksom extra fräscht på det sättet, med en ny vecka och nya tag!

Min träning har blivit lite lidande på senaste tiden på grund av studentskrivningar och annat som upptagit min tid. Nästa fredag skriver jag det sista studentprovet för hösten, så efter det kommer jag ge järnet gällande träningen!!

Jag tränar mycket på gymmet. Både självständigt och genom olika ledda pass som t.ex spinning och pump! Någon löprunda varje vecka är något som jag också försöker göra. Överlag tycker jag om att leva så hälsosamt som möjligt så ska uppdatera er med andra sorters tips också, utöver träningen. T.ex mina matvaror och åsikter om olika hälsorelaterade ämnen. Om du har önskemål om vad jag kunde ta upp här i bloggen, så kommentera gärna hit dem!

Nu kör vi hörni! Tillsammans inspirerar vi varandra till en riktigt sund och bra livsstil! 💪😀


KRAM

Likes

Comments