För lite tid på dygnet

Känner att jag minst sagt behöver fler timmar på ett dygn så jag hinner med allt jag vill. Har så mycket jag vill dela med er och så mycket kul som ligger å väntar på att få skrivas ner här. Måste bara hitta TID till att sätta mig ner och ta tag i allt, haft sån full rulle runt om mig nu men snaart så <3

Har så mycket som måste fixas inför resan också. Vi åker ju om snart en vecka, vilket ska bli heelt magiskt! För de första måste jag köpa en resväska helst igår, haha.. Måste hinna tvätta alla kläder som ska packas ner, växla pengar, köpa en bok(tänkte till flyget dit & hem och på stranden, hur avkopplande liksom?) & köpa en byxdress att resa i. Såå får försöka ta allt i den takt som är möjlig helt enkelt.


Och så en liten update på livet: Jag är ju kattvakt denna vecka åt Josefins lilla gos så jag & Oskar sover här varje natt & ikväll ska jag, Sandra & Oskar åka till mamma och Patrik i husvagnen och grilla. Inte gjort det på hela sommaren(paaanik) så det ska bli hur gott och mysigt som helst!

Ta hand om er, vi hörs senare <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229