MIN FÖRSTA OFFICIELLA DAG SOM FÖRÄLDRALEDIG

Föräldraledig - det låter så vuxet.

Håller ni inte med? Shit! Jag tycker att det var nyss som jag samlade alla mina kollegor i köket på jobbet och lurade dom lite. Jag sa nämligen "jo det är såhär att jag ska lämna er"... väntade några sekunder och fortsatte med "i februari, för jag ska vara mammaledig". Vissa höll på att tappa hakan när jag sa att jag skulle lämna dom, jag som alltid är väldigt duktig på att berätta hur bra jag trivs på min arbetsplats. Men sen blev dom såklart jätteglada över mina fina nyheter, men detta känns alltså som igår men i själva verket är det nu bra precis 6 månader sedan. Tiden har gått så fort!

Så i fredags jobbade jag officiellt min sista dag inför pyrets ankomst. Jag har lite "jour" om det skulle vara något som dom behöver hjälp med, men jag tror att dom kommer klara sig utmärkt utan mig. Dom är ju världens bästa gäng! Jag kan lova er att jag kommer springa på kontoret en hel del under den här föräldraledigheten, måste ju dit och luncha och skvallra lite och få lite uppdateringar kring allt som händer. Sen ser jag såklart fram emot någon AW fram mot våren och sommaren, det är ju alltid supertrevligt!

Nu blir det spännande att se hur länge jag hinner vara "ledig" innan han väljer att komma. Jag är så otålig, jag vill verkligen att han ska komma nu nu nu. Jag ser fram emot att träffa honom så mycket och jag vill bara låsa in mig, Marcus och lilla L i bebisbubblan <3 12 dagar kvar till BF men vem räknar, hehe.

Gillar