Man kan säga att vi fått en halv miljon kronor

Då undrar ni hur det här gått till? Ja jag får själv nypa mig i armen för att förstå vilken investering det här är. Det är så att dom bestämde sig för att ombilda våra hyresrätter i lägenhetshuset till bostadsrätter, vilket betyder att vi som varit hyresgäster här fick första tjing på att köpa vår lägenhet. En ombildning är den absolut bästa affären du kan göra i ditt liv, eftersom man får köpa sin lägenhet till 70 % av marknadsvärdet. Så när vi sen säljer lägenheten kommer vi gå en hel del plus i kassan, vilket känns helt fantastiskt, såklart. Vem skulle tagga nej till detta? Ingen som vet vilken jäkla affär det är.

Att titulera sig som lägenhetsägare känns jäkligt vuxet.

​Lånad bild från google.

Likes

Comments

Jag ser alltid måndagar som en nystart

En ny vecka när jag har möjlighet att påverka mitt liv till det bättre, små och stora saker. "Ny vecka nya möjligheter" är ju rätt så uttjatat och klyschigt men det är ju sant som det är sagt.

Det är såhär jag vill tänka om måndagar, men sanningen är att tankarna går mer såhär när klockan ringer på måndagsmorgonen - Jag hatar mitt liv, låt mig sova, varför jobbar jag inte med något när jag bestämmer mina egna arbetstider, jag är så trött, det är fem hela dagar kvar till helg, vem är jag ens, jag kommer aldrig att överleva den här dagen. Haha, någon måste ju känna igen sig? Sen när tröttheten gått över (typ vid lunch), då går jag över till det första tänket om att en ny vecka faktiskt är en nystart.

Jag har en hel del roligheter inplanerade i veckan, men mer om det i ett annat inlägg som jag tänkt publicera under morgondagen. Hoppas ni får en fantastisk start på veckan godingar!

Likes

Comments

Alla sätt att umgås är bra förutom dom dåliga

Även om det betyder att man är ute och promenerar i varsin stad, och endast har sällskap av varandra över telefonen. Så välbehövlig timme utomhus med Carro i telefonen, första gången jag är ute och går sen blev sjuk och det gick riktigt bra. Jag hostade lite i början, men när jag väl kom upp i puls så gick det bra. Heja kroppen! En catch up med Carro behövdes verkligen, hade dock hellre promenerad med henne i Stockholm än ensam i Växjö, men men. Vi hann i allafall prata om allt från himmel till jord och även komma fram till att jag ska åka upp till Stockholm och hälsa på henne i sin nya lägenhet när hon flyttat in. Vem behöver inte en tjejhelg med vin och dans i huvudstaden liksom?

Likes

Comments

Den älskade och hatade skepparmössan

Nu är den min!
Jag hade en omröstning på min Instagram (@eelinerikssonn) här om veckan angående den här skepparmössan, om jag skulle köpa den eller inte. Ungefär 60 % röstade på att jag skulle köpa och 40 % röstade på att den var ful och att jag inte skulle köpa. Men nu är den min! Jag har tittat på den i flera månader och jag tror att den kommer vara superfin att ha på sig nu när våren smyger sig på.

Vill ni ha en likadan hittar ni den HÄR.

Gillar ni skepparmössor?

Likes

Comments

Breakfasttime

Går det att få en bättre start på dagen än sovmorgon och pannkaksfrukost? Don't think sooo.

Likes

Comments


Jag bjöd över Ida på en myskväll, vi har inte träffats sen innan jul så det var dags för en rejäl catch up. Vad passar då inte bättre än lite gotte och mello på tvn? Sanningen är dock att vi inte hörde ett enda bidrag eftersom vi hade så mycket att prata om. Kvällen blev i allafall mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli i och med att jag inte hade några planer, spontant är bäst. Tack för ikväll Ida!

<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hiss eller diss?

Ni hittar kollektionen HÄR.

Jag har lite svårt för Puma, jag vet inte varför, aldrig riktigt gillat det märket. Jag gillar dock setet på dom första två bilderna, blommorna och formen på sporttoppen. Dom andra plaggen är också fina, men jag vet inte om det är något som faller just mig i smaken. Allt ser ju så fruktansvärt bra ut när Kenza bär det, men det är ju för att hon är overkligt vacker. Hon skulle kunna få en sopsäck att se bra ut.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Min fredagkväll

Precis vad jag behövde, en kväll tillsammans med dom här fyra.
Kvällen började på Lagerlunden tillsammans med Katja där vi drack en fläderdrink och pratade lite strunt. Sedan kom Elin, Sara och Isa och vi gick vidare till Grilleriet för att äta en burgare. Så himla gott i vanlig ordning, jag älskar deras sötpommes. Det är livets liv! Efter några timmar där gick vi vidare till PM, några glas och lite skitsnack fick avsluta våran mysiga fredag. Jag önskar att Elin bodde i Växjö så vi kunde göra det här oftare, samtidigt får man var glad för de tillfällen som ges då det blir extra mysigt när man inte träffats på ett tag. Tack för igår tjejer!

Likes

Comments

Att vakna av att solen skiner in genom fönstret...

Hur underbart är det? Jag hoppas verkligen att det betyder att våren är påväg.
Vi pratade om det på jobbet igår - Tänk den första vårdagen man vaknar av att solen skiner, man stiger upp, man vet att det kommer bli en riktigt bra dag, man kan gå ut i endast skinnjacka och sneakers och det är inte ens kallt, man jobbar, sen tar man cykeln och trampar ner mot stan, på stan väntar årets första AW på en uteservering i kvällssolen. JAG LÄNGTAR! Gör inte ni?

Jag blir typ varm i kroppen av att tänka på att vi snart avverkat vintern och våren och sommaren väntar.

Likes

Comments

Instagram@eelinerikssonn