Header

​Hej i hösötvädret! 

Sitter just nu och pluggar inför tentan imorgon, lite smått nervös såhär och gissar på att det kommer bli värre längre fram mot kvällen och imorgonbitti lär jag ju skaka hela jag.. tror varför jag är nervös är pga att det här är min första tenta.. men hoppas det går bra så får ni veta imorgon hur jag känner hur det gick, det är ju open book tenta så är ändå rätt så skönt att man får ha med sig böckerna, eftersom det är så otroligt mycket att ta in..

Men gårdagen så gick det faktiskt bra på seminariumet och jag blev godkänd! Efter det satte jag och en klasskamrat och pluggade lite inför tentan och matte, det gick bra faktiskt så vi kände att vi inte behövde gå på matten eftersom vi kollade igenom vad de skulle gå igenom på lektionen. 

På eftermiddagen så blev det värsta träningskväll för mig, jag började med att gå på gymmet och kötta magen lite grann och det känns idag, vilket är superskönt! Sedan blev det en springtur med hunden eftersom han måste också få röra på sig och det gick tungt, men det var skönt efteråt, tog väl ungefär 34 min.. Snabbåt lite middag och for till stallet och tog ut hästen för en sväng. Snacka om att jag var trött på kvällen sen, la mig i ett bad för att mjukna upp i musklerna och sedan så sov jag som en gris hela natten. 

Ikväll ska jag iväg och fira min morbror så vi hörs senare, PUSS

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter här och dricker mitt morgon kaffe och pluggar in i det sista för om 1 h och halv timme är det seminarium som gäller, känner mig rätt på påläst faktiskt, men det är ju det här med alla lagar och dess paragrafer..


​Blir länge idag i skolan eftersom vi har matte 15.15-17.00 så gissa om jag kommer ligga i sängen tidigt ikväll? ;) 

Hoppas ni får en fin dag allihopa och ta hand om varandra

Likes

Comments

Som sagt så är det här en nytillverkad blogg, här ska jag skriva hur mina dagar ser ut, hur mitt liv är och så vidare. Ja, det kommer helt enkelt bli en allround blogg!

Kan väl börja presentera mig lite grann men inte för mycket då jag vill att ni följer med under min resa! Jag heter Ellen och kommer från en liten by mitt i Sverige, jag har precis börjat plugga på mittuniversitetet i Sundsvall. Jag tycker om att resa väldigt mycket och dit jag åker helst är till London, för där stortrivs jag. Jag tänker inte avslöja något mer för då har jag sagt för "mycket".


Likes

Comments