Hallå!

Har haft problem med min nouw app vilket har hämmat skrivandet lite. Smidigheten är ett så stort plus i kanten så jag är alldeles för bortskämd för att orka plocka upp datorn eller gå in på safari för att skriva.

Iallafall, helgen har varit sjukt bra. Torsdagens öl och whiskey mässa levererade i vanlig ordning. Vi hamna på oktoberfest efteråt och hade det jättetrevligt. Fredag blev mysdag för mig och Addo, då Stefan var på konsert i Stockholm, och I Lördags var jag med mitt tjejgäng och firade en utav oss som fyllde 25 nyligen. Vi hade det supermysigt, och efteråt hamnade vi på klubb och hade det festligt.

Nu känns det som att jag festat färdigt för det här året, så nu blir det till att ta det lugnt fram till Florida resan. Plugget måste bli färdigt den här veckan och sen har jag en kommande utställning framför mig så jag skulle vilja få färdigt ett par nya verk tills dess. Och från och med idag ska vi sikta på 2 nyttiga och ekonomiska månader framåt, då vi måste spara pengar och förbereda oss för de två onyttiga veckorna i USA.

Nu ska jag laga middag åt den lilla och dra på min träningskläderna för ett pass på träningscenter. Ha en fin måndag guys!


Några bilder från helgens bravader.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments