Trots minimalt med sömn inatt har jag fått ganska mycket gjort idag. Började dagen med en timme på gymmet tillsammans med Emma-Stina för att testa på maskinerna en första gång. Vi har ju varsin gratis prova-på vecka på gymmet som jag jobbar på ibland, så att utnyttja den till fullo är ju ett faktum. Utöver det har jag städat, pluggat en himla massa italienska och målat en hel del. Den här veckan är riktig mördar vecka med jobb och plugg. Har både redovisning och prov i skolan, och jobb som fortsätter rulla in. Skitkul att vara sysselsatt helt ärligt. Och eftersom att jag har en utställning att se fram emot nästa vecka så försöker jag utöka mitt konst-förråd och om inte annat förnya det.
Nu är det dax att krypa ner bredvid min förkylda son. Och hoppas att han är mindre hostig imorgon.
Godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Har haft problem med min nouw app vilket har hämmat skrivandet lite. Smidigheten är ett så stort plus i kanten så jag är alldeles för bortskämd för att orka plocka upp datorn eller gå in på safari för att skriva.

Iallafall, helgen har varit sjukt bra. Torsdagens öl och whiskey mässa levererade i vanlig ordning. Vi hamna på oktoberfest efteråt och hade det jättetrevligt. Fredag blev mysdag för mig och Addo, då Stefan var på konsert i Stockholm, och I Lördags var jag med mitt tjejgäng och firade en utav oss som fyllde 25 nyligen. Vi hade det supermysigt, och efteråt hamnade vi på klubb och hade det festligt.

Nu känns det som att jag festat färdigt för det här året, så nu blir det till att ta det lugnt fram till Florida resan. Plugget måste bli färdigt den här veckan och sen har jag en kommande utställning framför mig så jag skulle vilja få färdigt ett par nya verk tills dess. Och från och med idag ska vi sikta på 2 nyttiga och ekonomiska månader framåt, då vi måste spara pengar och förbereda oss för de två onyttiga veckorna i USA.

Nu ska jag laga middag åt den lilla och dra på min träningskläderna för ett pass på träningscenter. Ha en fin måndag guys!


Några bilder från helgens bravader.

Likes

Comments

Hej på er!
Ännu en längre tid har gått, men jag tänker inte förklara mig då alla här inne vet anledningen: jobb. Har tagit på mig så mycket jobb som möjligt nu på senaste så att jag kan leva livet i USA såklart. Utöver mitt egna företag, distansstudierna och restaurangen så har jag hoppat in i receptionen på Norrtälje träningscenter och även på öl och whiskey mässan som höll hus i helgen. Och tiden bara springer förbi när man är konstant sysselsatt! Superskönt, på ett sätt. Hösten är inte min favoritårstid.
Imorgon ska jag unna mig tillsammans med några krog-kompisar och åka in på öl och whiskeymässan för att själv gå runt och prova på nyheter som klassiker. Älskar denna mässa, och ännu mer att gå på den än att jobba på den. Jag föredrar ju personligen öl framför vin och är mycket mer intresserad utav bryggprocess och sorter när det kommer till öl. Det har lite alltid varit min grej, speciellt på mitt jobb där vissa kan viner (vilket jag är urusel på, vet att det finns rött och vitt. That's it) vissa är fokuserade på whiskey, andra drinkar och jag är den som kan ölen.
Så det ser jag verkligen fram emot! Men tills dess måste jag duscha, plugga och sova.
Godnatt på er trogna som inte slutar kika in här trots glest med inlägg!

Likes

Comments