Inte direkt va, men lite fler bilder från mig och mina vänner ifrån Norrland när vi lekte lite med kameran fram mot kvällskvisten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min resa till Storåbränna vart riktigt lyckad, över förväntan med tanke på hur kort tid jag fick spendera där. Hade önskat att få se mer av naturen där, men tiden räckte tyvärr inte riktigt till.
Efter att ha rest i exakt 12 timmar kom jag äntligen fram till min destination. Eller jag och Micke, rättare sagt, som tydligen oxå åkte samma tåg som mig fast några säten framför. Vi fick hyra bil i Östersund för att sedan bege oss dom 7 milen rakt in i skogen som vi skulle åt. Men oj vilket mysigt ställe vi hamnade på. Vi började med en drink och rundtur på hotellet som Alina och Robin jobbar på, sedan en kortare rundtur in i dom vackra skogarna för att kolla på myrar och den mysiga bäcken som rinner längst med stället.

Sedan åkte vi vidare för lite förtäring av god dryck och mat och lite fylla med tillhörande spökjakt innan vi gick till beds. Dagen efter bjöd på poolbad och bastu mys. Vi hängde flera timmar i den uppvärmda poolen som fans på hotellet innan vi åkte vidare hen för tacos och film i soffan. Tanken var att vi skulle ut och åka fyrhjuling, men alla fem utav oss somnade raklånga i soffan och vaknade inte förrän flera timmar senare.

Sen var det dax att åka hem. Jag och Emil tog nattåget hem och det kan vara det bästa jag har gjort. Har aldrig sovit så tungt som på det där tåget! Resan gick bra och när vi vaknade vid 06.30 o var framme så var det bara att åka vidare hem och sen mot jobbet.
Längtar redan tills jag får åka och hälsa på igen, och hoppas starkt på att jag får chansen att stanna längre den gången.

Xoxo

Likes

Comments

Tåget har burit av mot Norrlands skogar, men loket ville inte riktigt vara med utan la av i Gävle. Nu sitter jag här på Gävle station och väntar på det nya loket som ska anlända ända från Stockholm. Vi kommer få mer info runt 12 tiden så jag hoppas kunna komma iväg direkt efter! Synd med förskjutning på tiden, när man bara har några enstaka timmar uppe i Norr. Jag får försöka göra det bästa utav tiden i vilket fall och ikväll väntas fest dom plåster på såret.

Har åkt tåg endast 3 gånger i mitt liv, och varenda gång har det strulat! Första gången fick vi dubbelbokade platser inte bara en utan tre (!!) gånger så resan bestod mest utav att hoppa runt och byta plats. Trots att vi bokat redan ett par veckor innan och de andra resenärerna samma dag, så blev vi runtflyttade. Riktigt trist! Andra gången gick en ledning sönder så vi blev sena då oxå, och nu det här. Så himla trist! Håller tummarna för att det inte ska strula med nattåget hem på söndag, det skulle suga.
Nu ska jag ta en promenad runt i Gävle för att fördriva tiden. Peace!

Likes

Comments

Jaaa! Hurrraaaa! Äntligen har jag fått fart på saker och ting ingen. Mitt nya objektiv till kameran har anlänt och som pricken över i:et bestämde jag mig för att uppdatera telefonen så nu har jag en iPhone 7 i min ägo. Vilket innebär att jag har långt mycket mer minne än tidigare, snabbare telefon, mindre trasig telefon och allt det resulterar i att jag kommer vara mycket mer aktiv än vad jag tidigare har varit både här, och på andra sociala medier. Älskar både min nya telefon och mitt nya objektiv. Har än så länge bara hunnit fota runt omkring mitt hus, så här kommer endast ett smakprov än så länge på hur det kan komma att se ut på bildfronten i framtiden.

Jag är verkligen förälskad.

Nu måste jag fortsätta packa väskan inför mitt dygn som jag ska spendera i Norrland imorgon. En vän till mig har flyttat dit nyligen så jag åker och hälsar på ett litet tag, en kortvarig resa. Men mysigt ska vi nog få det, och den här kameran ska få fota allt vad nu Norrland har att erbjuda. Och det är jag såå taggad på.
Hoppas ni får en trevlig helg vänner! Xoxo

Likes

Comments