Efter tre vändor inne på Ullared så var detta det jag fick med mig. Det blev även en hel del kläder men tycker inte att det är värt att fota när det inte sitter på för att vara mest rättvis. Jag är väldigt nöjd med mina inköp och känner att jag har slösat sparsamt, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu bär det av mot Ullared och det ska bli riktigt kul. Vi åker som sagt idag, sover borta och åker hem imorgon. Det är ett bra upplägg tycker jag för även om man är lite seg efter 4 timmars bilfärd så piggnar man till så fort man kommer fram, hehe.

Jag hoppas mest av allt bara att jag klarar bilturen bra, har alltid haft lätt att må illa och bli åksjuk. Att sova/blunda är det som oftast funkar bäst för mig men det är ju också väldigt osocialt... Jaja, det återstår att se.

Likes

Comments

Wow vilken dag! Äntligen kan jag sätta mig ner och andas, haha. Borde dock gå och lägga mig men måste bara se över min packning (för tionde gången) och skriva det här inlägget först.

Som sagt hade jag en examinationsuppgift idag som jag lyckades göra på fyra timmar istället för sex och fick 31/32 rätt. Det känns riktigt skönt att den här kursen har gått så bra trots att självförtroendet och motivationen har varit i botten. Efter lunch hjälpa jag Maja med lite matte innan jag egentligen bara åkte hem och vände för att hämta Patric innan middag hos mina föräldrar. Min farmor (som bor på Gotland) är och hälsar på så det kändes viktigt att hinna träffa henne lite även fast min tid inte riktigt räckte till.

Nu är det bara att hoppas på att jag kan somna trots att man är lite sådär rese-pirrig i magen såhär dagen innan avfärd mot Ullared. Jag har ändå varit vaken från 5 så det borde inte vara några problem.

Likes

Comments

I min planering av veckan så skrev jag att min examinationsuppgift idag skulle va tre timmar men tydligen är den sex timmar... Därför har jag bestämt mig för att åka till jobbet väldigt tidigt så att jag förhoppningsvis klarar av att vänta med att äta lunch tills jag är klar.

Förut när jag har gjort uppgifter så har jag haft en hel dag eller till och med flera dagar på mig. Ofta har det också blivit så att det har låst sig för mig och då måste jag lämna uppgiften ett tag och tänka på annat. Därför känns det lite jobbigt att den här uppgiften är på sex timmar, man förstår liksom att det är en stor uppgift men samtidigt blir det tidpress. Förhoppningsvis flyter allting på oxj vem vet, kanske behöver jag inte ens hälften av tiden. Jag har iallafall laddat upp med lite godis och cola men också frukost som är enkelt att få i mig samtidigt som jag skriver.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag kännt mig trött och nästan lite hängig, som när man håller på att bli sjuk men det inte riktigt slår ut. Tyvärr har det hämmat jobbet, plugg och träning eftersom jag inte riktigt har energin för något utav det. Träningen avstog jag från helt Tisdag och Onsdag men jobbet och plugget har jag försökt att göra så gott jag kunnat. Som tur är så har jag idag kännt mig piggare och mycket mer energifylld!

Jag fick en hel del gjort på jobbet och sen så körde jag ett lite lättare träningspass. Ville inte utmana ödet och köra för hårt eftersom jag ska till Ullared på Lördag och då bara måste jag vara frisk.

Nu lagar jag mat, idag blir det kycklinggryta med ris, samtidigt som jag bläddrar i den här tidningen från Bubbleroom som kom i brevlådan idag. Jag har satt mig själv på ”shoppingförbud” fram tills Ullared så det kliar en hel del i fingrarna just nu.

Likes

Comments

Jag gjorde slutprov på förmiddagen och sen klockan 12 var jag och Maja på tatueringsstudion. Detta var hennes fjärde och sista sittning och jag kan säga att det har varit en heldel svordomar och fula miner men jag tror ändå att hon tycker att det var värt det.

Jag tycker att hon har valt så himla många fina motiv, bland annat ett ankare, en diamant med krona och en kompass men också en klocka med min födelsetid (hihi).

Man blir ändå rätt sugen att tatuera sig när man sitter där inne och har sett hur Majas sleeve har växt fram. Jag har en liten tatatuering och jag tror nog att det kommer ta ett tag innan jag tatuerar mig igen.

Likes

Comments

Jag har länge varit intresserad av smink även fast jag till vardags knappt sminkar mig. Om jag inte har något att göra en kväll kan jag lätt sätta mig och sminka hela ansiktet i tre timmar bara för att sen tvätta bort allt igen. Dom senaste månaderna har jag inte fått tiden till det men jag hoppas jag får det snart igen.

Här är iallafall lite bilder på olika sminkningar jag gjort. Att sminka på handen är bra om man inte har tillräckligt med tid och ork att sminka ett helt ansikte ;)

Likes

Comments

Jag fick en slow cooker i julklapp och jag fullkomligt älskar den! Man kan slänga i mer eller mindre vad som helst och så kan man bestämma när det ska va klart, hur coolt?!

Imorse la jag i en köttbit, lite bbqsås, fond, buljong, paprika och vatten. Självklart kryddade jag även med salt och peppar. Jag satte timern på 11,5 timmar vilket innebar att köttet blev klart klockan sex på kvällen.

Sen när det började närma sig så kunde jag koka potatis i lugn och ro samtidigt som jag plockade ur diskmaskinen, diskade matlådor etc. Så himla skönt, och köttet blev så gott! Förr brukade vi köpa färdig pulled pork som man bara värmde på men det kommer vi aldrig göra igen.

Såsen blir mer som en ”sky” så man väljer själv om man vill göra en annan sås till eller ha såsen som man kokat köttet i.

Likes

Comments