​asså omg va ont man kan få!! vi skulle typ göra en bakåt kullerbytta på en pinne på idrotten. jag skulle klara det och det gjorde jag men i morse hade jag träningsvärk och va öm i höfterna, axlarna, skulderbladen och armarna!! usch kmr döö menmen ingen bryr sig ändå hej då!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är en fin skapelse jag har gjort typ... ( behövde bara lite uppdatering på denna blogg kanske skriver ett längre inlägg sen)

Hejdå

  • 12 Readers

Likes

Comments

Är det bara jag som HATAR HATAR HATAR matte?

Ok det vet jag att de inte är.

Om man skulle se mitt humör i en skala 1-10 (på en måndag) skulle det se ut ungefär så här:

1. Gå upp 3

2. Välja kläder 2

3. Äta 4

4. Gå till skolan 4

5. Svenska 3

6. So 1

7. Bild 10

8. Musik 9

9. matte 0

10. engelska 8

( ja jag gillar engelska det är nog för jag har börjat läsa spanska och inser hur mkt lättare engelska är och de är sista lektionen)

Det är inte det att jag har svårt för matte, eller att jag fick dåligt betyg i det förra gången men det är

1. Mattelärarens andedräkt (det luktar seriöst i typ hela klassrummet.

2. Matte är ett sånt ämne man gillar i typ årskurs 1 - 3 men sen blir det svårare och då blir det jobbigt.

3. Alla hatar matte

Jag tror inte att jag behöver komma med fler argument för att jag tror att de flesta tycker likadant som mig.

Hejdå!


Likes

Comments

Hej jag äter potatisgratäng.

Ville bara att alla skulle veta det.

Jag vet inte vad jag ska skriva, så detta blir ett kort inlägg.

Hejdå!!

Likes

Comments

​Är det  bara jag som alltid tänker 'Det skulle vara gott med lite mat' och sen tre sekunder efter ' äh skit i det' bara för att man inte orkar gå upp och göra något gott. Bara jag? okok ja fattar de är bara jag hahaha

en annan sak kyrka eller köka?

gurka eller göka?

bord eller båååååååd?

burk eller bök?

jag säger iallafall kyrka, gurka, bord och burk. Jag ska inte sägga att jag tycker detta om alla men vissa som säger köka, göka, båååååd och bök tycker JAG säger det bara för att vara 'speciella' men dom är bara konstiga igentligen. Jag menar inte att alla gör det för det är ju typ en dialekt men men jag vet vissa som bara säger det föratt..

ok finns det nåt mer...........???

jo är det bara jag som stör mig på folk som ba

jag har en Michael Kors väska (stavning)

jag har det jag har de och jag har det.

ok vi fattar att du har mycket saker som tydligen är expencive osv men please stop skryta om de!!! om du nu har massa fancy stuff kan du väl hålla det för dig själv tills någon frågar om du har dett ellr kommer in på saken. eller har jag fel? svar ja men skit samma bara onödiga saker ändå hahahahah

jaja nu vill ni nog inte läsa mer (hahahahah ändå ingen som läser) men iallafall sov så gott med vem ni än sover med;) eller vem ni nu tänker på eller bara sov:)

bye bye 

Likes

Comments

​O här kommer tre frågor som är riktigt viktiga att ni svarar på ( ahhhhhhh lol vem försöker jag lura det är typ 3 pers som läser detta *skratt - emoji med tårar)

1. OK första frågan hur säger ni KEX uttalar ni det "shex" eller "kex"??Ggrammatik saken säger att när det är ett k framför en vokal ska det uttalas SHHH men kort uttalas inte short utan kort. Men jag antar att det finns undantag?? Men jag tycker iallafall att KEX också borde vara ett sånt undantag, för jag kan stolt säga att jag tillhör den gruppen med personer som säger kex med K!!

2. Till fråga två. Varför är toapapper indelat i så små rutor?!? 

Vi vet alla känslan när toapappret nästan är slut och det är ca en ruta kvar, eller ännu värre när toapappret är helt slut (UUUAAAAHHHHHH!!!!!!!) så jag har tänkt på att om rutorna var större hade varit större hade ingen tvingats uppleva de här panikattackerna på toan. Ok kanske... men ändå. Låtsas att vi skulle ha större rutor på toapappret, du sitter på toan och det finns en ruta kvar då finns det ändå tillräckligt mycke papper kvar till dig.

 Ok, låtsas nu att vi har de små toapappersrutorna och du sitter på toa igen och det finns en ruta kvar PANIK!!!!

Och jag vet att även fast det är stora rutor så kan pappret ta slut. Men du känner dig miljövänligare om du säger att du använt en ruta toapapper än om du säger att du har använt 5 även fast det är lika mycket.

3. Ok sista frågan (handlar oxå om toapapper (lol). Viker eller skryngklar du ihop ditt toapaper innan du torkar dig?? Jag skryngklar ihop det. 

Ok klar med alla frågor!! 

Ha dee!!


Likes

Comments

Hej kära följare (som inte existerar ännu)!!!

Vi har startat en blogg ("No way")

Iallafall vårat blogg - "namn" (EEDA) står för " En ide awesome!!!

Ifrågasätt inte vår "svenska - sak" ("Ööhhh... det gjorde vi nt" "Käften") E är för En ED är för Ide och A är för Awesome!!

Vi tyckte att det var ett kreativt namn som vi planerade väl innan vi bestämmde det (eller så kom vi på det i samma sekund som vi tänkte att vi ville skapa en blogg men det är typ samma sak).

Demi Lovato!!!

Förlåt ville bara att hon skulle få va med på bloggen...

Hejdå!


Likes

Comments