Header

Vardag

Har precis ätit eftermiddagsmellis vilket blev 3/4 Propud vanilj med lite blåbärsmüsli och en näringsdryck. Min första näringsdryck och jag tog smaken choklad eftersom jag läst recensioner om att det är den godaste. Den var faktiskt god, smakade lite sämre än kall O´boy men trotts allt ganska likt. Propud var även det något jag aldrig tidigare smakat men det var verkligen jätte gott. Smakade vaniljsås i mer trög konsistens, nam nam. Müslin gjorde jag själv för att par dagar sedan. Kan berätta hur jag gjorde i ett inlägg i framtiden för det blev verkligen sååå gott.

I förmiddags var det dags att åka tillbaka till sjukhuset. Först tog jag ett nytt EKG och det skulle jag till barnmottagningen och väga mig och ta blodprover. HAHAHH har nog aldrig tagit så mycket olika prover och test som senaste veckan. Jag och pappa körde hem för lunch och sedan åkte vi tillbaka till ätstörningskliniken. Det kändes bra trotts allt efter besöket då jag fick en chans att få svar på många av mina frågor och det ser just nu ut att gå i rätt riktning.

Jag har inte uppdaterat på ett tag men man kan inte säga att det hänt särskilt mycket. I förrgår kom min kusin över på eftermiddagen och vi gick ut för att leta kottar i skogen. Hon skjutsa mig i rullstolen och sen fick jag mig en väldigt kort promenad bland träden innan jag vi körde tillbaka hem. Jag fixade varm choklad åt henne och så började vi på andra Twilight filmen. Att bara spontan dricka en O´boy sådär är något jag verkligen avundas andra. För mig är det så fruktansvärt ångestladdat. Det var iallafall skönt att bara prata och umgås med min lilla älskling ett tag och bara må bra.

I går gjorde jag min officiella debut i rullstol in public eller vad man säger hahah. Man märker att människor tittar medlidande på en och det känns lite som att jag lurar dem när jag sedan bara reser på mig utan problem för att titta på pärlorna överst på hyllan. Jag och mamma åkte alltså till stan för att kolla efter lite pyssel på Panduro så jag har något att göra nu när jag ska röra mig så lite som möjligt.

Målade och glittrade kottarna jag och min kusin plockade. Är dock inte färdig. Visar sen hur det blir ~ Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments