Skitig duschkabin och veckan som gått

Hej!

Denna gången har jag faktiskt ingen ursäkt till varför jag inte uppdaterat. Drömmen är ju att uppdatera i alla fall en gång om dagen. Ska försöka göra ett litet schema så att det blir rutin.
Och på tal om rutin. Det är något jag verkligen behöver nu. Rutin och en ”bocka av” lista varje dag. Annars händer ingenting.. Jag får försöka ta tag i det här nu till helgen så det är klart till veckan. Får så mycket mer motivation och lust om jag ser svart på vitt vad jag vill och måste göra.

Den senaste veckan har jag mest vart ledig. Jobbade i måndags och idag. Annars bara ledig, himla skönt! Jag har haft lite pyssel dagar. Gjort lite kransar till fönstren. Kan ta kort på dom någon dag så får ni se!

Igår var jag iväg och red. Gick en sväng ute så det blev mest ett lugnt pass, men väldigt mysigt och skönt att komma ut lite på en tur.

Följer ni ”ekotipset på instragram? Om inte så, det måste ni!
Jag provade deras tips för att få bort skit från duschkabinen.

Man skulle då ha:
Ättika
Vatten
Diskmedel
En sprayflaska

Jag sprayade och skrubbade och det blev faktiskt jätte mycket bättre! Tog för och efter bild för skoj skull. Ni måste prova. Dock skäms jag nästan för hur det såg ut först. Men men.. kolla ändå skillnaden:

Behöver nog ta en gång till för att få bästa resultat men det blev så mycket ljusare. Ljuset kom igenom nu antar jag ;)

Annars har jag inte gjort så mycket dessa dagar. Mest tagit det lugnt, tränat Alfons lite, gått lite promenader och städat.

Ikväll är det taco-kväll, muuums!
Vi hörs, kram

(Just det, har hängt upp kransen på dörren också)

Gillar

Kommentarer

IP: 74.91.23.130