ridning, hundträning och firande

Hej! De senaste dagarna har varit bra. Helt vanlig vardag helt enkelt.

Jag fick hoppa in och jobba extra torsd och fred när jag skulle varit ledig egentligen, men det gör inget. I efterhand känns det skönt med lite extra pengar. Annars har det mest varit jobb, komma hem, äta och gå och lägga sig. Inte riktigt men det känns alltid så, tiden går så fort på eftermiddagen.

På tisdagen i alla fall var jag till mamma och firade mig än ännu en gång. Då var mormor, morfar och farmor där. Eftersom det är som det är just nu så åt vi korv och mos utomhus, och tårta till efterrätt. Mysigt på något sätt ändå.

Jag var även iväg och red en sväng. Red på banan och han var ganska stark men på slutet släppte det lite. Vi håller mest på att jobba galoppfattningar. Jobba jobba tills det sitter. Jobbade även lite mjukgörande, öppnor och så vidare.

Nu ska jag precis fixa mig lite för att åka iväg till en kompis som fyller 20. Ingen fest eller så utan det är bara vi tre som brukar umgås som ska ses och äta lite pizza och snacka bara. Mysigt!

Jag och Alfons har precis varit ute på en promenad. Efter promenaden tränade vi lite på ”här” (vilket jag använder som ord för att han ska gå nära och hålla uppmärksamhet på mig). Vi tränade även på ”stanna” och ”kom”. Han lyssnade jätte fint på slutet! Är så roligt att se utveckling på dom små djuren, hur de växer och utvecklas.

Nej nu ska jag snart åka så nu måste jag fixa till mig lite. Vi hörs, hejdå!

(Jag lovade ju bild på vassen!) såhär blev det

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:276b::2