Min vecka i bilder

Hej hallå!

Det har varit fullt upp sen vi hördes sist. Jag har faktiskt gjort en hel del.

Jag tänkte dela med mig av lite bilder här så får ni se vad jag har sysslat med. Det som jag fått med på bild då såklart för det finns endel som jag glömt.

Förra veckan lagade jag pasta en dag och gjorde kladdkaka. Gjorde även marknads nougat som jag inte fick med på bild tyvärr. Jag fick improvisera lite då jag inte hade allt till nougaten men de blev ganska goda ändå.

Jag fick även för mig att göra två tycken stegar i lördags. En som jag ville ha inne och en som skulle vara ute. Jag tog gammalt staket och tvättade, sågade av och fixade ihop två fina stegar.

Den som ska vara inne ville jag ha filtar på och den som är ute tänkte jag ha lite blommor på längre fram.

Mamma kom även förbi med lite blommor så då fixade jag iordning ute. Hade redan lite ljung och ett träd framme men nu fick jag lite mer blommor och ställde fram en bänk att ha krukorna på. Blev väldigt nöjd och ser så hemtrevligt ut med blommor och ljuslyktor.

Vad tycker ni?

På lördagen bakade jag även en tårta då jag var väldigt sugen på choklad. Riktigt god blev den!
Ska jag vara ärlig hade jag färdig tårtbotten, smälte choklad (apelsinkrokant) att ha mellan och sen hade grädde på ett lager. Grädde på och runt tårtan och sist massor med choklad över. Riktigt god!

I söndags red jag en tur, fick bli en tur ute. Han var lite spänd på ditvägen men på hemvägen var han fin. Det blåste mycket så tror det var därför han var lite spänd.

Vi hämtade en våg till korna då Daniel skulle väga dom någon dag och då passade jag på att stanna till och plocka lite vass. Tycker riktig vass är så mycket finare än alla dom man kan köpa i affären, och så mycket billigare! Ska sätta iordning dom sen så ska ni få se.

Det var lite av vad som hänt de senaste dagarna, ha det bra så hörs vi snart igen! Kram

Gillar

Kommentarer

emmasundeskog
emmasundeskog,

Men gud vad fint!!! Hur händig är inte du då 🤩🙌🏼

nouw.com/emmasundeskog
eebbaas
eebbaas,
Hahaha jaa men blev nästan chockad själv, var dock inte så svårt😂😂😘
nouw.com/eebbaas
IP: 173.208.153.106