Min helg

Hej på er! Har ni en lika grå och trött dag som jag?
Det bara regnar och regnar. Dock är det faktiskt lite skönt, inga måsten utan jag kan slumra till en stund om jag känner för det. Sånna dagar måste man tillåta sig själv ha ibland.

Vi gick upp vid 08:00 ungefär och la oss på soffan. Åt frukost och sen har vi sovit en stund nu igen. Som tur var är Alfons lika trött han idag ;)

Igår var jag hos mamma och pappa en sväng och gick i skogen med Alfons. Efter det åkte jag till Daniel på jobbet och var med honom. På kvällen sen åkte vi till några kompisar och mest tog det lugnt, jag var nykter och dom andra drack lite. Skönt att vakna och må bra idag!


Just det fredagen har vi också. Då slutade jag lite tidigare. Handlade efter jobbet, åkte till mamma en sväng och sen hem. Vi fick lite besök och käkade tacos och bara tog det lugnt. En lugn och trevlig fredag kväll!

Jag håller på att virka en korg så det är nog vad jag kommer pyssla med idag. Jag har även plockat lite kottar en annan dag som det hade varit lite roligt att göra en krans av. Vi får helt enkelt se vad jag orkar med och hinner göra.

Hoppas ni haft en fin helg så hörs vi inom kort. Kram!
Här kommer lite bilder:

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla fina bilder!

nouw.com/agnesmathilda
eebbaas
eebbaas,
Tack så mycket!!
nouw.com/eebbaas
IP: 173.231.62.79