Födelsedag och överraskningsfest

Hej! Mycket har hänt sen sist. Jag har blivit ett år äldre först och främst.

Men vi kan börja från början. I onsdags var jag och klippte mig och gjorde lite slingor. Försöker komma ifrån den där svarta färgen jag har i håret. Vill ha lite mer liv och rörelse, kommer nog få göra lite mer slingor innan jag uppnår det resultat jag vill ha men det är på god väg. Nu är det brunt istället för svart. Skönt! Har tyvärr ingen bild på det men ska se till att fixa.

I torsdags (den 29 oktober) fyllde jag 20 år. Dagen började med sovmorgon då jag var ledig, sen kom mamma hit och vi gick en promenad med hundarna. På kvällen var jag och Daniel iväg och år mat. Jag åt plankstek och den var något gudomligt god! Med både bea och rödvinssås. Hur gott som helst!

På fredagen hade jag bjudit hem några av mina närmaste kompisar. Vi åt lite tacos och drack lite. Eller ja, det var så jag trodde att det skulle bli men en stund senare kom Daniels föräldrar, jag fick ta på mig en ögonbindel och vi åkte iväg. Helt plötsligt var jag och en till nära vän som också precis fyllt år överraskade. Vi stod som två frågetecken när alla sjöng för oss. Men wow så glada vi blev. Betyder massor!
Kvällen/natten var så rolig så jag har tyvärr inga bilder utom på dukningen hemma ;)

Under lördagen var vi så bakfulla så då tog vi det bara lugnt. Käkade lite och såg på serier hela dagen. Väldigt mysigt och välbehövligt.

Söndagen var också lugn. På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och firade lite då vi inte hade firat något tillsammans. Vi åt lite mat och efterrätt och hade det mysigt!

Måndagen jobbade jag och idag har jag varit ledig. Gått i skogen med Alfons och samlat lite granris, kottar, mossa osv för att göra en krans till dörren. Idag fick det bli en med granris och några kottar. Blev faktiskt helt okej nöjd! Roligt när man har gjort själv och inte köpt. Då blir man på något sätt mer nöjd.

En sväng på eftermiddagen var jag med Daniel ute hos kossorna. Jag gör inte så mycket men är skönt att komma ut en tur samtidigt som Alfons får ensamträning. Ibland är Alfons med ut och ibland är det ett så bra tillfälle att låta honom träna på att vara ensam. Han sköter det bra tycker jag, han ser alltid nyvaken ut när vi kommer in tillbaka. Duktig kille!

Det var allt för detta inlägg men vi hörs snart igen, kram från mig & Alfons

Fina blommor jag fick i fredags och en mysig måltid från idag. Tillkom potatisgratäng, kyckling, bea och sallad också men jag var för snabb för att ta kort haha ;)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken härlig födelsedag uppdelad i många delar

nouw.com/stenhagenbettan
eebbaas
eebbaas,
Ja men verkligen!
nouw.com/eebbaas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Grattis i efterskott <3

nouw.com/agnesmathilda
eebbaas
eebbaas,
IP: 173.208.148.194