De senaste dagarna

Hej på er!
Har nästan helt glömt bort att jag har blogg, kanske är så i början? Tills man kommer igång och det går mer på rutin, det tror jag.

I lördags spöregnade det, kossorna gick in från sina ”beten” och jag var ute en sväng och kikade till hur det gick. Alfons fick springa lite i torven och ni kan ju gissa hur han såg ut efteråt, haha men glad var han. Det blev ett bad efteråt och sen myskväll.

Åkte och handlade till pizza då jag tänkte göra hemmagjord.
Det blev många pizzor med olika pålägg. Köpte salami, lufttorkad skinka, vanlig skinka, fetaost, ruccola, champinjoner och massa mer. Gjorde egen tomatsås och även kebabsås. Nu glömde jag helt bort att ta kort åt er men gott blev det i alla fall!
Vi hade också lite besök av Daniels kompis och hans tjej så dom kom och åt pizza och hängde här lite, mysigt!


På söndagen var vi och köpte diskmaskin. Har blivit lite mycket att diska förhand så hela söndagen var vi upptagna med att försöka få in den där diskmaskinen. Nu är den inne och funkar fint. Kommer bli en lättnad i vardagen!
Mycket roligare att laga mat eller baka när man inte behöver diska som en tok efteråt.

Måndagen jobbade jag hela dagen och efter det gjorde jag inte mycket.

Igår skulle jag vart ledig men fick hoppa in och jobba ändå, när jag kom hem åkte jag till stallet.
Har börjat rida en häst i samma område här så det här väldigt nära. Fin ridbana och väldigt trevlig häst. Jobbade mycket på fattningar och att han skulle vara mjuk och eftergiven. Han jobbade på bra och jag avslutade väldigt nöjd. Mockade och fixade, tog in dom och åkte hem. Då var det nästan kvällen direkt, slängde i mig lite mat och gick och la mig.

Idag är jag ledig vilket ska bli underbart, och sol på det. Hur magiskt?!
Just nu ligger jag i soffan och slappar. Får se vad jag hittar på idag. En promenad står på schemat i alla fall, och lite städning. Sen får vi se vad jag hittar på.

Hoppas ni får en bra dag i skolan, på jobbet eller om ni är lediga precis som jag ;)

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,

Så mysiga bilder på djuren 😊

nouw.com/nikolinapettersson
eebbaas
eebbaas,
Verkligen! Tack☺️
nouw.com/eebbaas
IP: 173.231.62.80