Jag har ångest, panik. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag blir utpressad, kränkt och hotad. Av någon jag inte känner, jag vet inget namn. Det började igår, med ett samtal, ingen som sa något i andra änden. Utan dom la på, så jag tänkte att det var säkert någon som ringde fel. Varför jag svarade är för att min telefon är på lagning, så har en lånetelefon med inga nummer sparat. Så jag trodde det var någon jag kände.

I alla fall. Några sekunder senare får jag sms om att personen har nakenbilder och videos på mig (Vilket det inte finns). Men såklart blir man ju ändå orolig, vem är det? Vad vill du? Har personen skickat fel? Varför skrev den då mitt namn? Tyvärr fortsatte personen att smsa och ringa mig. Personen skrev även att om inte jag gjorde en deal med den skulle bilderna sättas upp i hela stan. Busshållsplatser, trappuppgångar, ja you name it. Det blir så illa att jag går till polisen och anmäler detta. Tyvärr är detta ett kontantnummer så det är svårt att spåra. Men dom skulle göra allt dom kunde. Jag fick gå tillbaka senare och berätta att den här mannen (som vi fått fram via samtal när en kompis svarade och var förbannad) fortsatte och att det blev värre. Typ som att ´´Jag ser dig´´ eller ´´jag kommer hem till dig´´. Jag kan säga att jag sov inte hemma den natten.

Idag har det fortsatt, mannen skrev min adress. Nu betyder det att personen vet vart jag bor (inte för att det inte lätt att hitta). Jag började skaka. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag blev livrädd. Jag har under dagen väntat på samtal från polisen. Jag har blockat numret, men när jag trodde att det var polisen, nej såklart var det mannen, han kunde ringa mig på dolt nummer.

Jag åkte tillbaka till polisstationen med mamma och pappa, och jag bröt ihop. Vad ska jag göra? Vad har jag gjort för att förstjärnat detta?

Kan säga att det slutar inte. Samma sak ikväll, nytt nymmer. Nya sms. Jag orkar inte. Jag är rädd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Min nyår spenderade jag först hemma hos pappa och käka middag, sedan gick jag hem till Hannas bror och var med dom. Vi lekte lekar och kollade på fyrverkerierna, Riktigt mysig kväll faktiskt

Gårdagen spenderades största delen av i sängen, och sedan i soffan. Somnade tidigt.

Är så glad över att vara ledig idag. Då hinner jag med det sista innan jobbveckan börjar igen. Min att göra lista idag är inte speciellt lång. Ska hinna städa, ta en promenad, ringa försäkringen, handla mat. Tror det är det. 


Likes

Comments

Dagarna går och går, och det har redan varit julafton och snart nyår. Vad har hänt under året?

Jo, mitt år började väldigt bra. Jag var lycklig i ett förhållande. Jag hade jobb och allt skulle bli så bra. Sen vände allt. Jag vet inte vad som hände med mig, men jag började tvivla på relationen. Jag grät varje dag. Det slutade med att jag sa att jag flyttar hem till mamma ett tag, men det tog inte lång tid innan han hittade någon annan. Vilket han inte sa till mig, men jag märkte det. Förstod det redan innan vi tog paus.

Jag började gå till psykolog. Jag tror jag gjorde det i samband med att vi pausade i relationen. Jag hade sådana sömnproblem och sov 3 timmar varje natt. Jag hade inte heller det bästa jobbet när man inte mår bra. Man kunde inte riktigt visa det för dom där.

Efter några veckor började jag må bättre, jag och min psykolog gjorde stora framsteg med i vad det gäller sömnen, och sömnen är just det viktigaste för att må bra. Vi gjorde sovscheman och vad jag skulle göra om jag inte kunde sova. Jag började bli gladare igen. Även fast det hände så mycket runt omkring.

Sommaren var perfekt. Även fast jag jobbade större delen av den. Men jag hade roligt med mina vänner jag fått på jobbet, och vänner sedan tidigare. Det var inte så mycket party. Men vad gör det? Spelkvällar, grillning, kubb, glass bilturer och vad vet jag. Jag hade roligt.

Hösten kom smygande fram och det var dags att börja jobba igen. Jag skulle få nytt uppdrag och var mer taggad än någonsin, trots nedskärningen av personal. Men nej, det började inte bra. Vi hade det riktigt tufft, mycket tårar och stress. Att vi inte hade hunnit med planering. Vi hann inte prata med varandra. Men nu ser jag ljuset i tunneln igen.

Jag kan inte säga att allt har varit tipp topp hela tiden. Det är jobbigt med avslut, och så mycket tårar och smärta som jag gått igenom detta år går inte att beskriva. Det är bara människor som varit med om det här som vet, och jag har inte berättat allt. Det finns vissa saker jag vill hålla för mig själv.

Likes

Comments

Det händer så mycket men ändå så lite känns det som. Men. Ett höstlov har gått och jag har såklart jobbat på, men det är så mysigt med loven och jobba på fritids, det blir en mer familjär känsla i det hela, i och med att det är mindre barn och man har tid med dom som man kanske inte har lila mycket tid med annars.

Idag är det lördag och jag ska upp till Stockholm och träffa mina mostrar och kusiner. Senare på kvällen ska jag på halloween fest.

Likes

Comments

Igår och idag fick jag gå in och vikka i 3an, och det har varit så roligt och har bara fått bra kritik. Förutom ett barn som ifrågasatte mig och sa att inte deras lärare gjorde så. Men jag kör The Elin way. Imorgon ska jag in dit igen och det blir bara jobba ikapp lektion och sedan matte på em. Att man kan vara så taggad när man känner att man har makten haha. 

Igår var jag och Sandra på kurs, som vi kom försent till då vi fick olika direktioner om vart vi skulle.. Så när vi väl kom dit började jag kallsvettas och må illa, men det var nog pga stressen. Hatar att komma försent och det är just därför. Kom hem vid 17 tiden och det var bara att svida om till maskerad disco på unique. Vilken kväll det var.​ det var närstan alla som var utklädda, eller jag tror det och vi avslutade kvällen med fågeldansen. 

Nu är tanken att jag ska göra mig i ordning och lägga mig i sängen. 

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur fort veckorna går. Jag blir helt paff. Det har varit väldigt lugnt på jobbet, jag har fått jätte mycket gjort och det har bara varit så skönt. Idag har det varit lite värre. Fick ont i magen och ont i huvudet. Så mina kollegor var så snälla att de släppte mig tidigare.

Ringde till Nathalie när jag åkte hem, kände att jag verkligen ville träffa någon idag, tyvärr ska hon jobba imorgon, men jag ska dit på middag och idol mys. Så skönt att träffa henne då jag typ aldrig ser henne numera. Ska bli så skönt att få babbla av sig lite och snacka lite skit.

Likes

Comments

Vilken helg. I fredags kom mina girls hem till mig på vinkväll. Super mysigt! Igår låg jag i sängen hela dagen, kändes verkligen som en sån dag. Vila ut sig och allt, riktigt skönt.

Idag är planen att städa här hemma, och bilen. Så det är väl time att gå upp från sängen nu.

Likes

Comments

Veckan har varit riktigt tuff, man känner att smekmånaden är över och det blir bara tuffare och tuffare. Min unge har varit glad de flesta dagar. Men inte i torsdags. Herregud vad irriterad jag var den dagen. Ringde till chefen senare den dagen och sa att jag kan inte längre vara ensam fröken när vi åker på slöjd och idrott. Så nu slipper jag det och det är så skönt.

Annars har det varit bra. Har varit så trött att jag gått och lagt mig när jag kommit hem och somnat vid 8-9 tiden. Känner mig helt utmattad efter jobbet.

Nu är det lördag och jag skulle ha firat min kollega Katrin, men jag har dubbelbokat mig, det är så typiskt mig. Så har fått sagt ifrån eftersom vi ska fira farmor idag också.

Likes

Comments

Känner mig så himla duktig nu på kvällen. Efter jobbet åkte jag hem till Sandra och började öva på en liten dans till en liten hemlis. Kom hem och lagade mat. Var väldigt påhittig idag, så fick bli oumph (ingen aning om hur det stavas) med svamp, lite grädde och sen taco bröd och gräddfil. Det var inte helt fel alls. Riktigt gott! Sedan tog jag en dusch och tvättade håret. Men hade sånt pirr i benen så efter duschen tog jag på mig träningskläderna och gick ut och små joggade lite i 3 km i regnet. Kändes inte värt när man hade duschat men det var så skönt! Pirret är borta iaf!

Imorgon börjar mitt nya schema på jobbet, så 7.45-16.00 varje dag. Efter det börjar fritidsmöte suck...

Likes

Comments

Nu såhär på kvällen är det så mysigt här hemma. Ljusen är tända och familjen annorlunda är på tv. Blev så förvånad imorse när jag vaknade. Jag trodde att klockan var runt 8, men nej. Den var halv 11! Det var bara att gå upp och jag började dagen med en promenad. Har tänkt att försöka få in en promenad varje dag. Jag måste verkligen ut och röra på mig, Så 40 minuter senare var jag hemma och satte igång diskmaskinen, och städningen var igång. När städningen var klar tog jag mig en dusch och hade ansiktsmask och lite ''spa'' för mig själv.


Likes

Comments