Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Maj månads planer

Dagbok

Maj månad är här och det känns fantastiskt måste jag säga. Har massor av roliga planer + att jag dessutom går hem från jobbet nu på måndag i och med graviditeten och corona. Nu ligger man ju i riskzon och mitt jobb kan inte garantera mig någon säkerhet eller ge mig arbete hemifrån så därför blir jag hemskickad med graviditetspenning istället. Känns lite segt och långdraget men å andra sidan är det ju verkligen perfekt årstid. Hellre sommaren än vintern.


I min almanacka denna månad har vi planerat:


  • En sista liten mini-AW med några få kollegor.

  • Till helgen blir det spa, Marstrand lördag-söndag med tjejerna, ska bli så mysigt och härligt för denna morsan! Aldrig varit där heller så känns extra kul!

  • Nästa vecka blir det Borås Djurpark med mormor och morfar som äntligen vaccinerat sig. Ska även sova över på campingen där det bara blir mys med massa sällskapsspel, god mat och dryck!

  • Grillkväll med några nära vänner. Hoppas vädret blir bra så man kan vara ute!

  • Jag ska göra Lash lift för första gången och även gå till frisören.

    Känns som att jag har en härlig månad framför mig och förhoppningsvis försvinner dagens regn fort och övergår till sol och sommarvärme. Man kan ju hoppas i alla fall, maj brukar ju bjuda på härligt väder!

Bjuder på några härliga bilder från tidigare Majmånader

Gillar

Kommentarer