Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Lövbiffspasta med touch av tryffel

Mat & dryck

pasta
lövbiff
köttbuljong
gul lök
crèam fraiche
champinjoner
färsk timjan
tryffelolja
salt & peppar

1. Koka upp pastan till al dente.
2. Hacka gullök och stek i olja ett par minuter.
3. Skiva champinjonerna och stek upp med gul löken.
4. Blanda ner buljongen och blanda runt.
5. Dela lövbiffen i små strimlor och stek upp med löken och svampen.
6. Tillsätt 2 dl crèam fraiche och låt puttra en liten stund.
7. Smaka av med salt och peppar och toppa sedan med färsk timjan och tryffelolja.
8. Servera med pastan och en sallad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229