Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Framtidsfrågor

Malin Edvardsson

Vart ser du dig själv om 10 år?
Om 10 år är jag 30, usch vad hemsk den tanken känns! Då ser jag mig i en stor lägenhet eller ett hus med min man och förhoppningsvis 2 barn på 5-7 år någonting. Jobbmässigt har jag antagligen pluggat klart och b��rjat jobba med ett yrke som kommer förbli mitt yrke under livet. Jag kan dock verkligen inte se inom vilket yrke eller vad jag gör.


Om du senare i livet kan bo var som helst i världen, var vill du bo då?
Oj! Om jag fick bo vart som helst i världen hade jag ju velat bo i London, mitt älskade London. Köpa en tomt ganska nära Centrala London och bygga sitt egna hus från grunden. Det är väldigt nära Sverige och dessutom billigt att åka så vänner och släktingar kan komma och hälsa på och man själv kan åka hem någon helg i månaden.


Vill du plugga vidare?
Ja absolut! Det ett måste om man vill komma någonstans här i livet. Sen är den stora frågan vad och hur jag tar mig dit, hela alltet blir en liten resa.


Känner du att du har hittat dig själv eller är du fortfarande och famlar i mörkret?
Till viss del. Jag har hittat mig själv och hur jag vill vara som person. Min stil, mitt tankesätt osv, men jag famlar nog fortfarande en del när det gäller min framtid. Men men, snart är det lägenhetsdags så man får ta ett steg i taget och se hur allt blir.


Hur många barn vill du ha och hur ser dina tankar på barn ut?
Tror jag skulle vilja ha 2 barn och 1 lite senare i livet. Dom två första barnen får gärna vara tvillingar för min del, två killar kanske och sen får man en liten tjej några år senare. Jag själv har ju två äldre bröder, väldigt mycket äldre bröder, så man tänker knappt på att jag har två syskon. Dom är dock inte tvillingar, men tvillingar hade nog jag hoppats på. Dessutom ligger jag i släktgenerationen för att få tvillingar.

Resor du vill göra?
Ja vart vill jag inte åka.. Men en dröm är Nya Zeeland. Uppleva deras sjuka landskap och natur, fota massor och framkalla helt magiska bilder att kunna visa vänner och släktingar, kanske göra en egen tavla till och med. Sen hade jag ju så gärna velat besöka någon vingård där. USA är ju en annan dröm, bila genom hela landet. Har ju redan bockat av västkusten, men vill se allt där. Klart man vill göra många stora resor, men dom två är väl mina största mål. Sen massor av småresor och weekends till olika ställen runt om i världen. Jag aldrig till samma ställe två gånger, alltså typ en solsemesterresa två gånger till Kreta typ. Huvudstäder är väl undantag som t.ex London, Berlin och Paris.


Villa eller lägenhet?
Lägenhet nu till en början. Sedan vill jag byta upp mig till en större lägenhet, och sen vill jag skaffa villa. Så Lägenhet, lägenhet, villa.


Lamborgini eller Volvo?
Haha, hade jag levt längre ner i Europa hade jag velat ha en Lambo, men här i Sverige tror jag det är bäst med en Volvo, haha.


Stockholm/Göteborg eller landsbygd?
Bästkusten alla dagar i veckan.Vad vill du göra om 5 år?
Om 5 år, 25. Tiden går fortare än man tror. Förhoppningsvis pluggar jag då och kanske har/funderar på mitt första barn.Hund eller katt?
Åh, älskar ju båda. Men hund tror jag dock. Det är mycket ansvar och skulle inte skaffa en för än jag vet att jag verkligen kan/hinner ta hand om en. En hund behöver lika mycket kärlek som ett barn och lever förhoppningsvis i många år, så det är en stor fundering innan den blir någon hund. Katt är väl lättare och så mysigt, men J är allergisk mot katt så finns inte på kartan just nu. Zingo ska jag dock sno med mig till lägenheten sen så mycket jag kan, hehe. Tack och lov att mina föräldrar kan ta hunden när som helst det skulle behövas.Vad ska ni heta i efternamn?
Jag vill inte heta Jacobsson, och men inte Edvardsson heller. Enda anledningen till varför jag vill behålla mitt efternamn är för att jag är pappas enda barn och skulle isf göra det för pappis skull, Men hatar egentligen sson-namn. Vill ha ett helt annat efternamn, så det är virrigt, vi får se. Haha.Var kommer ni fira jul?
Haha tror nog att jag och J åker på julen hemma i lägenheten på något sätt. Jag har alltid tjötat om att ha en stor jul med mängder av lekar, godis, paket, mat osv. Så det kanske blir min tur nu. Sen vet vi inte hur det blir om våra familjer firar tillsammans, eller om man kör några på dagen och några på kvällen, eller dagen innan eller hur det blir, så det kan nog bli årets fundering.Finns det något som du vill att du och J skall göra i framtiden?
Inom snart framtid, flytta, inreda och allt sånt. Annars får man se vart framtiden tar oss, har mer mål för mig själv än för oss. Sånt får man ta tillsammans vad båda vill och trivs med. Men resa givetvis.Vill du gifta dig?
JAA! Vill redan nu spara pengar till mitt bröllop, vill ha ett stooort och lyxigt bröllop. Älskar bröllop! HÄR kan ni se mer exakt hur jag hade velat ha mitt bröllop.Hur skulle du beskriva ditt drömhus?
2 våningar, stora ytor, högt i tak, svart och vitt blandat, stora tavlor, stora fönster, gärna med en vacker utsikt, lyx!Nämn 5 saker du vill göra innan du dör.

•Besöka Paris
•Hoppa fallskärm
•Gifta mig
•Shoppa i New York
•Skaffa barnGör ett collage som samlar hela din framtid

Gillar