Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Denna dag, vilken dag

Nyligen hemkommen från helvetets arbetspass. Vilken dag alltså.. tänker inte ens försöka förklara för ni skulle aldrig förstå. Men jag skötte det bra och nu är jag äntligen hemma och ska ladda upp med lite yoghurt.
Här sitter jag, i mysisar och tänker inte röra mig ur fläcken. Det är en sak som är säkert. I alla fall inte på en timme, eller två.Johan har beställt sig 2 Douchbags, vill också ha en stor så vi kan matcha, hehe. + att de är väldigt checka då man kan sätta fast dom i varandra. Får se hur mycket månad det är kvar på i slutet på pengarna ;)
Granen är klädd, listan inför imorgon bockas sakta men säkert av också. Ska iväg på lite ärenden sen igen och fixa det sista. Egentligen är det inte så mycket jag ska göra, men vill passa på att göra massa annat som egentligen inte behöver göras också, vilket känns som att jag också måste bockat av tills imorgon. Men det blir nog bra ska ni se!

Gillar