Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Bulltips och operation

Dagbok

Nu har det blivit lite dåligt med uppdaterande här de senaste dagarna. Så, i fredags var det kanelbullens dag och givetvis bakade jag kanelbullar då, och dom blev drööömgoda faktiskt! Finns en tendens att man råkar göra lite torra eller hårda bullar, men jag hittade en knep!

- Efter att bullarna varit inne i ugnen ska man pensla dom med 1,5 dl socker och 1,5 dl vatten som kokat upp tillsammans och börjat svalna lite. Det beror på att bullarna försöker dra åt sig vätska och i detta fall tillsätter man extra vätska så att dom inte blir torra. Annars tas ju vätskan från själva bullen. OCH det funkade verkligen, såå bra!!


Johan opererades även i fredags. Han har haft problem med andningen i näsan de senaste åren så nu har dom vidgat näsan lite, hoppas att det blir bättre. Fredag, lördag och söndag bestod av att bara ta det lugnt och njuta lite extra av det kalla, men vackra vädret som helgen bjöd på!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229