Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

brunch with my girl and other stuff

Dagbok
Godmorgon!

Har verkligen börjat tycka om mina sovmornar mer och mer. Så himla skönt att ligga och dra sig och sen åka och jobba på kvällen istället. Gillar givetvis att jobba på morgonen också eftersom jag är en morgonmänniska men ibland känner jag att det faktiskt inte spelar någon roll om jag har kvällspass eller morgonpass. Skönt med lite blandat.

Igår när jag kom hem från jobbet la jag mig och kollade sista avsnittet av White Collar, igen. Alltså bästa serien. Får tårar för att den är sååå bra. Älskar att bara slå på sista avsnittet på en serie som man kollat klart på redan en gång till och bara känna lyckan, sammanhållningen och allting i en serie som man följt och kollat på så länge. Vet t.ex inte hur många gånger jag kollat sista avsnittet av One Tree Hill, så himla bra alltså!

Anyway, snart blir det brunch med lilla Jeffis, ska åka och handla lite på Maxi och sedan i eftermiddag åker jag/vi till jobbet för ett kortpass.

Gillar

Kommentarer