Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Blogglista

Malin Edvardsson


Saknar du någon just nu?
Jag saknar mina bröder. Även om jag träffa dom härom dagen så hade jag velat vara med dom någon dag, var längesedan nu! Får väl se om det kanske kan bli något i påsk?

Har du ett par rosa string? Ja det tror jag, några rosa spets finns nog bland alla 100 jag har.

Vem var den senaste du pussade? J

Vad gjorde du inatt? Sov? La mig runt halv 12 skulle jag tro, minns inte riktigt. Kollade Homeland hela kvällen och sen blev det sängdags.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja absolut!

Klackskor eller sneakers? Jag satt faktiskt hela kvällen igår och funderade på just denna frågan. Jag är ju mer en klacktjej men får inte så många tillfällen till att använda det tyvärr!

Kjol/klänning eller jeans? Kjol/klänning, känner mig mer bekväm i det + att man kan välja tight eller åtsittande beroende på tillfälle.

Äkta hårfärg? Nej jag föredrar faktiskt någon typ av slingning eller färgning, dock åt en nyans som är lite lik ens egen så man slipper den fula utväxten på samma sätt.

Tror du på kärleken? Ja det gör jag! Jag är en riktig romantiker och tror på kärlek vid första ögonkastet. Kärleken är stark och det går inte att stoppa den på något sätt.

Vild fest eller romantisk hemmakväll? Hemmakväll alla dagar i veckan.

Har du hund? Nja på den frågan. Zingo är min men bor för tillfället hos föräldrarna, ska försöka sno med han så mycket som möjligt till lägenheten sen.

Kan du låta bli att prata i fyra timmar? Om jag är själv, ja? Beror på vem jag är med annars och hur situationen är mellan oss. Tycker nästan aldrig att det blir en pinsam stämning, skäms inte för sånt.

Kan du vara på en fest utan att dricka? Nej. Är man på en fest så tycker jag att man är där för att dricka och ha kul, annars stannar jag hellre hemma. Är ingen festperson, så ska jag ut, så ska jag dricka.

Gillar