Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

9 months

Graviditet & bebis

Längd: 71 cm
Vikt: 8,8 kg

9 månader har gått och nu pratar Hugo för fullt, fortfarande bara baba, ahhh, naa osv, men han försöker snacka liksom, är aldrig tyst. Hans små röda prickar kommer och går fortfarande lite emellanåt, men det är nog bara vi som är slarviga på att smörja in hans lilla bebishud.

Äntligen börjar han bli lite intresserad av böcker, men typ bara Babblarna, så dags att inskaffa alla dom, hehe.

Angående läggningen så har vi haft det struligt sedan han var 6 månader, men nu provade vi den här 5 minuters-metoden och ja, den funkar jättebra för oss. Från att man suttit 2-3 timmar varje kväll och puffat och nattat honom tills att det bara tar 10 minuter. Absolut, det var skrikit i början, de första 4 dagarna, men nu behöver vi bara gå in 1 eller 2 gånger och det känns fantastiskt. Äntligen har man lite egentid på kvällen. Dock vaknar han varje natt runt 03.00 och då får han komma in till oss eller få mat i sin säng.

Utvecklingen på Hugo, och förmodligen alla andra bebisar går så jäkla snabbt och nu klättrar han och drar sig upp för allt här hemma.

Bästa:
Att man varje dag får se nya grejer och att han blir mer och mer barn hela tiden.
Sämsta:
Att han i princip aldrig sover hela nätter. (Men det kan man ju inte förvänta sig heller)

Gillar

Kommentarer