Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

7 months

Graviditet & bebis

Längd: 69,5 cm

Vikt: 8,2 kg

Då har vi passerat 7 månader och denna gång har jag massor att berätta. Vi kan börja med typ det viktigaste av allt, som faktiskt hände vid 5,5 månad men som jag glömde att berätta i 6-månadersuppdateringen. Jag har slutat amma och det är så himla skönt. Jag var inte ett jättefan av amningen, tyckte bara den var tråkig helt ärligt. Flaskan är livet och numera äter han ersättning, välling, puréer och burkmat.

Vi har även minskat med Babysittern eftersom vi någon gång måste lära honom att sitta, haha. Så när jag tränar eller på kvällarna ibland så blir han överlycklig när vi sätter honom i den, då sparkar han fart på sig själv som bara den.

Bara någon dag efter förra uppdateringen märkte vi även att han får två tänder där nere. Man kunde liksom känna någonting vasst. Han har varit lite småfebrig och velat bita i ALLT, men annars har det ändå gått ganska bra tycker jag.

Den senaste veckan fick Hugo sin första förkylning och det har varit riktigt jobbigt när han är så snorig att han inte kan andas. Så dumt när han vill sova med nappen men inte fattar varför han inte får någon luft, stackaren.

På tal om napp, han älskar sin napp nu igen. Det var ju ett tag där han totalvägrade napp och verkligen inte ville ha, men så hittade jag dessa nappar HÄR som gjorde underverk eftersom dom var runda. Dessa nappar har även räddat många andra familjer.

Håret på honom har verkligen börjat växa nu också och han förblir nog blond ett tag till tror jag.

Vad mer? Vi tränar på att stå och ta ena foten framför den andra, hehe. Ja detta än nog månaden med mest nyheter, eller så har jag varit extra kreativ 😉

Bästa: Att han tar nappen igen!
Sämsta:
Att vi knappt kan använda babysittern mer.

Gillar

Kommentarer