Just nu är vi i Spanien tillsammans med barnen. Känns otroligt bra att kunna ge dom detta efter alla tuffa år. Känns märkligt att tänka tillbaka på hur vårt liv såg ut för bara 4 år sedan. Innan jag började med näringen. Jag trodde verkligen inte att jag hade en chans att bli bättre, vågade absolut inte drömma om att någonsin kunna jobba igen. Trodde att jag bara skulle bli sämre och sämre.

Men så blev det inte. De säger att EDS är en progressiv genetisk defekt som man inte kan bli frisk ifrån. Och frisk låter jag vara osagt, men jag ( och flera med mig) har iaf bevisat att man kan bli många ggr bättre genom näringstillskott och rätt kost.

Och tack vare PM som jag nu åkt utomlands varje år i snart 3 års tid. Och denna sommar även 10 dagar med familjen innan den årliga Europa resan med
PM. Jag är så innerligt tacksam över att jag fick denna möjlighet. Att dels få tillbaka hälsan, men även komma tillbaka till ett arbetsliv utifrån mina egna förutsättningar. Vem hade kunnat ana det här för 4 år sedan? Och att dessutom få jobba med ett av världens största företag inom hälsa och skönhet - det var nog för att jag aldrig slutade tro. För att jag aldrig gav upp hoppet. En del vänner miste jag på vägen pga min EDS, men så många fler som kommit till tack vare PM.


Lucas lärde sig simma första dagen. Och dagen efter dyker han helt obehindrat. Jag är verkligen sååå otroligt tacksam.

Om jag kan lyckas, så kan alla!!

Och om bara 20 dagar så åker jag till Malta med PM tillsammans med alla fina kollegor från både Sverige och övriga Europa. Ibland måste jag nypa mig i armen.

Så om just DU sitter där hemma och läser det här, kanske är du i samma sits som jag var i, att verkligen längta tillbaka till arbetslivet. Längta efter att tjäna dina egna pengar och inte vara fångad i FörsäkringsKassan livet ut. Kanske känner du precis som jag gjorde, att om du bara hittar ett jobb där du kan prestera utifrån dina egna förutsättningar, välja och styra var, när och hur du jobbar. Tveka inte att kontakta mig. Lämna en kommentar eller skicka ett mail till edsmamman@gmail.com så kontaktar jag dig och berättar hur jag gjort och ger dig tips på hur du kan göra.

Om jag kan, så kan du ❤️


Sat Nam ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments