Header

Åh, gårdagen vart helt fantastiskt! Äntligen fick jag åka till Elmia, med underbart gäng och självklart pojkisen. ❤️

Det var extremt mycket fina bilar, ljudbyggen som är to die for och massa riktigt fina motivlackade bilar. Tog massa kort och filmade det mesta men tyvärr så blev ju inte alla bilder bra eftersom det va så extremt mycket folk så man fick ju ta kort i farten så kvaliteten är inte så jätte bra på vissa tyvärr.
😕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen idag har verkligen varit helt kaos.. Orkar dock inte gå in på det nu men lär göra ett tag framöver när jag känner att jag kan prata om det utan att totalt bryta ihop.

Men dagen annars har varit riktigt bra med tanke på vädret som verkligen har varit på topp har gjort susen för trasiga själen idag.
Ska snart ner och träffa 2 saknade vänner som var ett litet tag sedan jag såg så det ska bli kul! #staypositive

Hoppas ni har haft och fortsätter ha en bra dag för det är ni förtjänta av!❤️

Likes

Comments

Nu ska jag berätta allt hörni! För nu har det hänt, teheh.

Har nu i princip flyttat till en lägenhet med min pojkvän. Riktigt mysig lägenhet och perfekt avstånd för mig till sjukhuset eftersom det ligger mittemot lägenheten (haha, skämt åsido 😉).

Har haft fullt upp dem senaste dagarna därav inga blogginlägg men nu lär det bättra sig nu efter flytten. Yaaayyy!
Nu är det bara att skriva klart mitt CV och sen sova, vi höres!
🙈

Likes

Comments

Har en Happy Day idag och är så lycklig nu så kan inte sätta ord på det. Allt känns väldigt bra även om att jag är sjuk.

Sitter just nu ner glada i soffan med Grey's på tvn. Har missat så himla mycket att det nästan är olagligt. 😉

Ha en bra dag alla!❤️

Likes

Comments

Har nog lyckats med att få influensan igen.. Halsont, huvudvärk och feber, jo men detta är roligt! Eller inte 😉
Har knaprat i mig massa halstabletter och alvedon. Febern är bättre och halsen gör inte lika ont men är fortfarande konstig i huvudet och kan inte stå på benen mer än i ca 10 min.. VILL VARA FRISK FÖR EN GÅNGS SKULL!
Blä på den här skiten.. ._.

Likes

Comments

Sitter och fifflar med telefonen och försöker bekanta mig med appen VSCO, en bildredigerings app. Och jag är verkligen världens sämsta när det kommer till redigering av bilder men tycker faktiskt att jag lyckades till att få dem bra för en gångs skull. Hahah :')

Finaste lilla prinsen❤️

Likes

Comments

Även om jag är hur inaktiv här som helst så tittar ni fortfarande in! Tack så mycket!
Måste dock ursäkta mig så mycket om att jag är världs sämst på att hålla uppdateringen men ska försöka bättre mig så snart allt är klart!
😃

Igår var jag och bebo och träffade några kompisar och hade myskväll och drog senare på natten till donken (ja men vad annars? Haha) och åkte sedan hem. Mysigt och riktigt roligt var det då jag inte träffar dem så ofta längre.
Men idag så har dagen varit jobbig, bebo åkte tidigt idag för några ärenden och skulle mer än gärna följt med om mammas bil inte hade halvt kollapsat i onsdags/torsdags, fick delen idag så ska plåstra ihop den.. Börjar bli så trött på den bilen, heheh. Men eftersom mitt huvud inte alls är på alerten så får vi se hur långt jag hinner komma med bilen innan jag somnar ståendes.

Over and out, vi hörs!❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev väckt av att pojkvännen kom in och pussade på mig. Stackaren har jobbat natt och åkt från Ljungskile ända till mig efter jobbet, blev så himla glad kan jag säga! Världens mysigaste och finaste kille som finns. ❤️

Fick en ros och ett jätte gulligt halsband, tyvärr är jag så himla dålig på att komma på något bra och fint att ge i present så han får vänta lite tills jag har hittat det ultimata till honom. 😉 Storslaget ska det bli!

Likes

Comments