idioti

Hej alla fina!

Ligger i soffan just nu och myser med valpen, sån tråkig dag idag med massa mensvärk och huvudvärk.. Så jävla blä!!

En sak jag har tänkt på så länge är varför folk tror dom har rätt att kommentera min kropp?

Har sen jag vart liten fått kommentarer om att jag är så smal. Äter du inget? Ät upp dig, ät pizza, hamburgare så du får kött på benen, har du anorexia? Jo men de måste du ha. Alla dessa kommentarer och så mycket mer. Man blir less.

När jag var yngre så fick dessa ord mig att må dåligt. Har alltid vart smal, hur mycket jag än äter. Har ingen sjukdom är bara smal. Och varför ska inte det vara okej? Måste man vara sjuk bara för att man är smal? Makes no sense. Så sjuk värld vi lever i.

Det är så jävlaaaaa strikt med att man inte ska kalla någon för tjock eller fet, för man får se ut precis som man vill. Men varför är det då okej att säga till nån att dom är smal? För smal? Sjukt.

Nu i vuxen ålder älskar jag min kropp. Kommenterar någon att jag är för smal så tackar jag bara. Men tycker absolut inte det är okej att folk ens ska säga så.. För inte fan angår det någon hur jag ser ut.

Såg ett inlägg på instagram häromdan angående detta, och de gjorde mig riktigt upprörd. För man ska inte behöva höra sånt när man är barn..

Skönt att få skriva ner vad jag tycker och känner. Och hoppas ni förstår.

Jag hoppas ni alla har en underbar dag fina ni!

PUSS&KRAM

#idioti

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
MirandaBrander,
Håller så med... fick också hela tiden när jag växte upp höra kommentarer om att jag var för smal, mina nyckelben syntes för mycket, revbenen syntes för mycket och bla bla, som att det är helt okej att säga så medan man absolut inte får säga till någon att den är överviktig. Helt ologogiskt..
nouw.com/mirandabrander
EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Aa så tråkigt att du också fått vara med om de. 😟 Världen e så himla konstigt! Ska inte va okej att kommentera någons kropp alls. Låt folk se ut som dom vill liksom.
<3
nouw.com/edonacallaku
linndossing
linndossing,
Håller med dig. Aldrig okej att kommentera någons kropp!
nouw.com/linndossing
EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Nä Absolut inte! Att de ska behöva vara så svårt att bara låta folk va, låta folk se ut som dom vill.. Denna sjuka värld..
❤️
nouw.com/edonacallaku
happyM
happyM,
Uscha för mensvärk! Hoppas det släpper snabbt ❤️
nouw.com/happym
EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Usch ja. Jo släppte efter man fått ta tablett ❤️
nouw.com/edonacallaku
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så märkligt hur människor tänker,ingen har rätt att kommentera utseendet över huvudtaget. Men skönt att du älskar din kropp det är det viktigaste <3
nouw.com/sarahlinnsliv
EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Ja men eller hur. Så onödigt!
Ja det är viktigt att älska sin egen kropp <3
nouw.com/edonacallaku