Header

Hallå!
Blev en sväng till Jönköping idag igen då jag behövde ett par nya vinterskor. Hittade ett par vita fodrade kängor för 400kr billigt och bra. Åt på det nya pasta stället på nya A6 redigt gott faktiskt. Roligt med lite nya restauranger, innan åt man ju typ bara på McDonalds eller Ikea.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en sväng till Eksjö simhall idag. Det var Harrys första gång och det gick jätte bra, han tyckte det var kul tills vi skulle doppa huvudet. Det gick bra men han blev lite rädd och ledsen. Blir att försöka bada lite fler gånger nu när Harry tyckte det var kul.

Blev lite fika efteråt och Harry låg och sov i famnen då han somnade direkt efter vi hade duschat, han sov i fyra timmar efter badet så han blev väldigt tröt av att bada.

Likes

Comments

Hallå, dagen har varit rätt lugn. Följde med Ija till Linköping för hon skulle dit en sväng. Gick lite i butiker och bara kollade men hittade inget speciellt.

Hemma sen så fortsatte vi med bakningen så vi fick det klart, rullade in de sista kolorna i papper. Spelade lite kort och försökte underhålla smågrabbarna.

Imorgon klockan tio ska Harry till BVC och ta sin första vaccinspruta. Hoppas verkligen inte han blir allt för ledsen eller får några biverkningar efteråt.

Likes

Comments

Dagen har bestått av julbak!

Likes

Comments

Blev en sväng in till Eksjö idag. Harry träffade gammelfarmor för första gången. Skulle vara där vid 11 men hela bilen var ju insnöad när vi skulle åka, så tog ju nästa 20 minuter för att få bort all snö... väl när vi skulle åka och fått in Harry i bilen så kom man ju knappt loss, helt insnöad❄️ Var även snorhalt på vägarna så fick köra i 60 hela vägen..

Hos farmor blev det fika och hon fick mysa med Harry! Nu ska vi snart vidare till Nässjö och hämta upp Sanna och sen vidare till Jönköping. Då sanna ville köpa julklappar och ville ha sällskap.

Likes

Comments

Varit en lugn dag idag. Varit i österbymo och handlat lite sen var vi en sväng med Ija och Atheus. Där vi bara umgicks, pratade skit och åt lite god mat.

Nu sitter vi hemma och kolla på svensk hjältar-galan, Den galan är så fin. Såna fina människor det finns!
Nu blir det sängen snart och hoppas på att Harry sover hela natten.

Likes

Comments

Morgonen började väldigt tidigt idag... klockan fem ville Harrry gå upp. Men vi myste i sängen i en timme ungefär sen fick han mat och somnade om till klockan kvart i nio. Så skönt 😍

Blev en snabb smidig frukost för mig, för Harry ville inte vara ifrån min famn något imorse. Så blev en enkel macka och ett glas mjölk till frukost. Nu sover han igen, så har hunnit med att koka nappflaskor, plockat lite och slängt in en tvätt. Man får försöka hinna med så mycket som möjligt när de sover😁

Idag har vi inte så mycket planerat blir nog bara vara hemma och ta det lugnt. Ska försöka hinna att slå in de sista julklapparna så man har det klart. Kanske blir en liten promenad senare om vädret tillåter.

Likes

Comments

Blev en sväng till Eksjö julmarknad idag! Väldigt mysig faktiskt, har inte varit där på flera år. Blev inte så mycket handlat men fick med mig Mariannelundsgodis hem i alla fall. 

Nu blir det att åka hemåt. Blir nog att försöka städa och plocka iordning lite hemma, beror lite på vilket humör Harry är på. Sen kommer Cricke, Ija och Atheus hit så ska vi bara mysa och äta lite gott!

Likes

Comments

Hur gammal är du? 21 år

När vaknade du idag?
Klockan 07:30

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig?
Jag kör Enduro, älskar godis, jag har en sambo som heter Jonas

Vad heter du?
Julia Edman

Vad har du gjort idag?
Varit hos min syster och myst

Vilken film såg du senast?
Trassel

Är du besatt av något?
Socker

Vilka smeknamn har du haft? Jullan, Julle och Lulle

Vad köpte du senast? Massa julklappar

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Idrott

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Hur går du helst klädd? Mjukiskläder

Vad åt du till frukost idag? Havregrynsgröt

Singel eller upptagen? Upptagen

Ögonfärg? Blå/grå


Likes

Comments