Header

En vanlig helg av videoshooting på south beach.

Här filmade vi en promotionsnutt där vi skulle filma runt i Miami och fick agera lite roller. Riktigt roligt! Hade en flygande drone på standen och filmade oss gå upp ur havet. Ska bli grymt att se hur det blivit.

Ha en underbar dag!

Love/edlina

Waiting cozy between scenes.

That's a wrap.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första intryck,Värme till no suprise!

Svartklädd från top till tå klev jag ut i ett 30 grader något varmt Florida. Och det första jag såg var världens sötaste plamträd (som btw är min nya obsession). Efter en uber resa (som också är en big deal här) kom jag fram till mitt boende. Upp måånga våningar ut från hissen och äntligen kunde ja andas ut. Inget ont hände mig.

Dagen efter hade jag och en annan tjej som är model från New York vår först shoot här med en av fotograferna. Vi var i en helt amazing takvåning i byggnaden paramount. Utsikten därifrån is to die for.
Där fota vi i bikini och gjorde runwayvideor.
Wiie så grymt det var! Bara tuffa och köra till 100 procent nu!

Gör allt du kan och kämpa hårt för att komma närmare ditt mål! Så länge du vet att du gör allt du kan varje dag så är det bara en tidsfråga när och inte om.

Love/E


Likes

Comments

Hejsan!, Såå

För 2 månader sedan åkte jag till usa för första gången någonsin. Och tog en chans till att uppfylla det jag alltid drömt och kämpat för. Sjukt galen resa hit som var menad att hända.

Har du liksom varit med om att alla en massa saker inträffar i en följd som leder upp till något otroligt. Exakt så var det!

Det är över 10 år sedan visste jag vad jag ville göra. Trots alla grå och idiotiska individers ideer och tankar om det. Och för ett par år sedan bestämde mig för att efter jag tog student skulle jag sticka. Ca ett 1/2 år sedan såg jag till att inte har något abonemang eller fast bostad som skulle kunna hålla mig kvar. Det skulle inte finnas en enda ursäkt att stanna. Och tidiagre i somras när det var lite mer än 1 vecka kvar till studenten fick jag ett mail med bekräftelse på att jag skulle få åka till Miami!

Efter hundratals nej kommer ett ja. Kunde knappt berätta det för någon, vart så rädd för att jinxa det. Vägrade ens yttra orden att det verkade för bra att vara sant och därför måste det vara så. När det var dagar kvar kunde jag fortfarande knappt fatta. Timmar innan avresa hittar jag ej passet. Shit,ett tecken, jag ska inte åka. Det var för bra för att vara sant. Men på ett helt ofattbart viss så gick det endån ihop i BOKSTAVLIGEN sista minuten.

Så nu är jag här och bygger min bok med en ny agentur, en massa talangfulla personer och utvecklas som människa och modell i en fart jag inte ens kan börja beskriva. Middagar,fotograferingar och nattliv är en smula av kakan.

Känslan av att kunna få gör det som får dig att vara och känna dig som den du är och sedan få göra det till 100% är otroligt ..

That's who I am, so that is what I'll do.

Så kicka in här med mellanrum och följ med mig resten av detta otroliga äventyr. Kärlek till alla som stöttat mig vägen hit, ni vet vilka ni är!

Era hjärtan är av guld! 💛

Love/E


Likes

Comments

Some think I or you might be finished, but we are just getting started.

Just because on the outside it doesn't seems like anything is happening. The true result is inside. Something not for the eye of a stranger to see.

It is self progress and is much bigger than any material/ appearance or other appealing picture you might see on instagram or facebook.

So look again, and think again. We are still here. You see If you always keep evolving as a person and never stop growing, knowing who you are inside and for everyone to see. Just imagine what you could do and achieve.

Be patient, work hard on your mind and spirit. And everyone else, Just wait...

Because we are not done. We are still in the game even if we're not currently on the field.

Love /E


​Pic-Isabell wedin 

Likes

Comments

Hey, If all you ever wanted is everything, then what are you waiting for? Go get it!

Ikväll vill jag lägga vikt på hur viktigt det är att bara börja!

Det kvittar om det är stort/lite, extraordinärt eller vanligt. Om du inte börjar, kommer inte ett skit hända. Och ju snabbare du kommer igång och startar desto snabbare är du framme. Det låter så enkelt ellerhur? Kan inte förklara nog hur viktigt det är att du börjar, och det nu.

Så vänta inte på en bättre dag,då du mår bättre eller på att omständigheterna ligger rätt, för du kommer sluta upp sittandes på sidobänken hela livet och vänta. Igår sa du idag. Säg inte samma sak imorgon. Just start.

Visste du att det räcker med att du bestämmer dig för att göra en situp per dag för att du ska komma igång med din träning. För när du gjort en är du igång! Och oftast leder den första till två till 3 till 10 osv.

Så vad det än är, gör bara något litet varje dag så är du igång. Gör något idag som hjälper dig mot det du vill!

-Set the wheels in motion and they get easier to roll.

Baby what are you waiting for, Lets go and take it!

Love//Edlina

(Pic: IsabellWedin)

Likes

Comments

Heej! =D

Hemma i skåne ✌ Ytterligare en visningar avklarad, Wiiehoo :D Lights, smiles, sparkle, love, beauty, grace and a bunch of awesome peeps! Här kommer en massa behind the scenes pics för de intresserade.

Recap of the day: Morgonen börja kl 8 imorse med frukost at the mothership och förberedelser på hår och make. Träffa lite nya tjejer, everyone cute as buttons.

Mot förmiddagen gjordes hår och smink klart därefter en snabb repetition sedan var det showtime. When it all was a wrap hanns det en quick foodiebite på sthlm C innan hemresan. Carbonara ^_^


Fick lite extra blickar på hemvägen(due to the freckles). Dock trodde nog de flesta det var mina egna haha.

Hoppas er onsdag bjudigt på något roligt and if nobody has told you today.

-Nice ass ;)

Love//Edlina

Likes

Comments

Hej kära läsare! 😘

Hoppas ni mår bra! This blog are now back in buisness 👍

Att säga jag varit MIA den senaste tiden är en understatment haha.                                                                                              

Men ibland har vi olika vägar vi måste välja bland.

Sj snabbtåg är var my ass befinner sig denna tisdagseftermiddag.Uppe i stockholm väntar en modevisning för MUS(Make up store). Ska bli Aweeesome😝.

Är alltid så kul att gå deras visningar.                                                                                                                                             

Kreativiteten slutar alltid flöda bland dessa härliga människor och varje säsong hittar de på något nytt.                            

Och modellerna är lika härliga de!                                                                                                                                                                       

Fortsätt checka in om ni är intresserad av att se hur det ser ut på repet ikväll. ❤ (här är en sneakpeak från senaste showen men MUS. Guess the theme ;) Bild lånad av Jenny Gunnarson )

Power&Love//EdlinaLikes

Comments

Har du en dröm? okej, och hur går det med den.

Har träffat så äckligt mycket människor som har en dröm. Men som inte pallar. Påstår att de inte kan eller inte har tid.

Man kan om man vill,det är bara hjärnan som kommer med löjliga uräkt till varför du inte kan..

Ha du testat. Antagligen inte.Du vet inte om du aldrig testar. Den enda som bestämmer vad du kan och inte är du själv!

Och när det gäller tid. Alla har tid. Tid är någon varje människa på denna jord har lika mycket av, rik som fattig.

Men vi väljer själv vad vi vill prioritera och lägga vår tid på. Ingen annan.

Ex. -Jag åker utomlands bara för och knacka dörr hos agenturer som kanske inte ens leder någonstans, när jag kan vara hemma och titta på tv och annat som alla andra när de har lov. Eller ex- Vill du sitta vid datorn i 1 tim eller vill du ut och springa sen kanske till gymmet för och få kroppen Du drömmer om.

Prioriteringar. Vad är viktigast? Det är personerna som väljer att göra någonting när andra inte orkar som kommer någonstans.

Så du har tid, om du vill det tillräckligt!


Love/ Edlina

Likes

Comments