Header

hejsan på er<3 detta är mitt första inlägg på bloggen. i detta inlägg tänkte jag berätta lite om vem jag är. jag kan ju börja med att jag heter Edith Nyström som ni redan kanske har förstått. jag bor i Småland i den lilla staden Ljungby. jag är tolv år och går då i 6:an. jag ägnar ganska mycket tid till att plugga men när jag inte pluggar så tränar jag friidrott och även lite dans. men mitt stora intresse är friidrotten. det är träning tre till fyra gånger i veckan. jag gillar verkligen att träna så det är ju bra. annars tycker jag också om att fota och att inreda så ni kommer nog få se en hel del av de också.

idag har jag inte gjort så mycket. bara det vanliga att gå i skolan och träna. alla kanske inte har haft det men jag har i alla fall haft höstlov föra veckan och idag var första dagen i skolan. loven går alldeles för fort. under höstlovet var jag i Ängelholm i Skåne. nästan det ända vi gjorde var att gå på stan. Ängelholms shopping gator är väldigt mysiga. på kvällen var vi på spökvandring. jag är väldigt rädd för det där med att bli skrämd men det var inte så farligt, vi hade bara en mysig kväll.

nu ska jag bara plugga till ett biologi prov som vi har på fredag och sedan gå och lägga mig. hoppas att du kommer trivas här, god natt<3

Likes

Comments