Header

Vardagen

Trevlig söndag alla glada!

Jag har haft en sån himla mysig och lugn helg. I veckan bestämde jag mig för att inte plugga alls under helgen, och det var ett riktigt bra beslut för att det har varit så skönt att bara slappna av, inte ha några speciella planer och speciellt inte behöva sätta ett morgonalarm. På lördagen åkte mina föräldrar till sommarstugan så jag chillade själv här hemma, städade lite, bakade kladdkaka och dansade lite till hög musik haha. På kvällen kom mina bästa kompisar, vi köpte lite käk och sedan satt vi och åt och spelade spel resten av kvällen. Runt 11 fick vi helt plötsligt jättemycket energi, satte på hög musik och dansade loss utan att vi brydde oss hur vi såg ut eller hur vi dansade. Det var så härligt att bara dansa bort all stress och oro och skratta till våra fulla dancemoves.

På söndagen kom inte mina föräldrar förrän runt 3-4 på eftermiddagen, så på förmiddagen spenderade jag dagen i soffan. Såg en film som hette 10 years och som handlade om en high school reunion. Den var lite seg och inte jättebra, men ganska skön att ha i bakgrund. Sedan påminde min kompis mig att alla säsonger av Grey's Anatomy kommit ut på Viaplay, så såklart spenderades det några timmar på det.

När mina föräldrar kom hem gick jag och mamma ut en runda för att snacka lite och ta lite bilder - jättemysigt! Resten av kvällen har jag tagit lite bilder till kommande blogginlägg. Nu ska jag förbereda mig inför skolveckan, duscha och sedan mysa med min familj. Hoppas ni har haft en mysig helg och är redo för en ny vecka!

Kram

I fredags inredde jag och mamma vardagsrummet med några pumpor, kastanjer och lite höstlöv, visste blev det fint?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments