Min Vardag, f*ck Jante, Köp en Guillén

Köp en Eva Guillén

Jag är så glad att jag har bestämt mig för att fortsätta måla. Jag vill sprida kärlek, och det är också därför som mina alster har hjärtan med, jag visste inte hur det kom sig av, men så blev det. Men när jag förklarade för min mamma om min konst, och att jag målar som bäst när jag mår som bäst, samt att min diagnos gjort jag blivit mycket kreativ, så förstod jag att min diagnos är en super power. Känner verkligen med Greta Thunberg, och hoppas att haters slutar jävlas med henne, hon är ett barn så respektera hennes åsikter. Barn är bra på att tänka ut lösningar på problem. Barn är bästa på att vara snälla, verkligen rakt igenom fria från fördommar, och en massa nyck som vi vuxna måste lära barn, att sluta vara barn.

Själv ser jag min konst med barnets öga: Antingen gillar jag det, eller så gör jag det inte, och det är endast därför som jag inte vill hålla på med personer från gallerier osv. Jag vill bara göra min konst och sälja den. Och jag har dessutom länge haft dåligt självförtroende, för hur jag ska åstadkomma att måla som jag gjort innan. Prestationsångesten är inte nådig, men som tur var hälsade jag på hos Panduro för några veckor sedan, så jag hittade en palett med grundfärger. Det är just den typen av färger som jag gillar, riktigt rött, grönt, blått och gult! Regäla färger som slår emot mottagaren av konstens uttryck.

Eva Guillén

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @ecosunflower

Instagram ecosunflowerInstagram ecosunflowerInstagram ecosunflowerInstagram ecosunflowerInstagram ecosunflowerInstagram ecosunflowerInstagram ecosunflower