Integritet och mer solidaritet efterfrågas

f*ck Jante, Min Vardag, Tänkvärt & Politiskt, Just Sayin’, Sverige Mot Ångest

Jag kan bli rätt ledsen över folk som inte har integritet. En kvinna idag som är överläkare talade om vården för dem med psykisk (o)hälsa i ett seminarie. Samtidigt som hon skällde på mig och fick mig att må dåligt. Nån stans måste hon ha förståt att många som lyssnar kanske mår dåligt. Det är liksom inte kungen som kommer och lyssnar, oftast är det folk som är insatta i psykisk (o)hälsa.

En annan kvinna som jobbar som yoga lärare fick jag jättedåligt bemötande från för hon ville missunna mig att jag var på hennes yogaklass, vad menar dessa människor? Om man pratar om personer som mår dåligt kan man ju inte få andra att må dåligt, det ligger ingen integritet i det. Och att jobba med hälsa, man utesluter väl inte kunder?

Eller folk som jobbar med service, kommer jag och ser ut som en uteliggare så är det fortfarande jag som betalade och då kräver jag service och ett värdigt bemötande. Men så fungerar det ju inte, man ska vara klädd till tänderna för att bli accepteras. Sådant hemskt samhälle vi har, usch jag hatar jantelagen. Sen detta med attraktionslagen, det är så hemskt om inte egetligen rätt vidrigt att attraktionslagen används förtappat för att manipulera med andra människor, det är så konstigt. En kvinna säg, hon kan använda attraktionslagen för att få en man på fall eller gulla med bartendern så man får fler drinkar, been there done that. Varför använder inte folk attraktionslagen för att öka på lugn och ro och mindfullness i samhället? Var lite snällare mot din medmänniska tänker jag. Detta samhället måste acceptera att det finns folk som mår illa och då får man inte trampa på de som redan ligger neråt. Lite mer solidaritet går att åberopa. Just sayin’

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229