Älskar att hata dem & hatar att älska dem!

Min Vardag, Värdelöst Humor, Feminism & Me Too

Asså en del #män, asså den ena och den andra med skitfula trynen på #Tinder det finns verkligen inte gott om killar som ser bra ut och om de ser bra ut är de och om de är snygga men snälla, är de alltid upptagna. Man kan ju inte gå efter någon annan kvinnas man liksom och har gjort det misstaget. De största felen som män gör på #socialamedier, är att de har bilder som ser precist ut som alla andra, och tror det hjälper med #fitness bilder, det har motsatt verkan: För om man har så dåligt #självförtroende att man måste visa upp sig som om männen vore värsta belgian blue monster, så ser man ju igenom sprickorna i de återspeglingar. Ett annat vanligt misstag är killar som är araber, som känner sig skitfula, som lägger upp bilder på vita män med blåa ögon. Jag försöker verkligen att inte låta #rasistiskt men dessa killar är korkade. Vanliga misstag som också det med psykopatögon i närbild, eller #tatueringar upp till halsen är så avtändande. Så vad tänder jag på då?

Jag tänder på killar som är sig själva. Jag tänder på killar i kostym därför att man bör nog ändå vara lite respektabel känner jag, man kan inte ha en slas has som röker #marijuana, och kokain. Vad mera gillar jag, jag gillar killar som inte är medvetna om hur bra de ser ut. Jag tänder på killar som är snälla även om de inte har ätit pepparkakor. Men som man säger på #mansdagen som råkar infalla på samma dag som toalettdagen: Män är som toaletter, antingen upptagna eller fulla av #skit. Missförstå mig rätt. Och jag känner att jag har träffat någon som är super duper bra på allt. Han är inte en sån som följer john och som samtliga 10 miljoner idioter i Sverige som älskar #ångest och vältra sig i ångest. Nä. Han är lugn och avslappnad, har muskler som en 20 åring, ni vet 40 är det nya 20. Han ser skitbra ut och har nyfikna ögon, men är inte medveten om hur attraktiv han är. Men han skryter inte med fitnessbilder, han är ju fit ändå och behöver inte showa.

Killar som har #dåligkvinnosyn går också fetbort. Jag vet en stackare som heter Ted som gick på #Katedralskolan i #Lund där jag också gick, och han gav sig på mig fysiskt och psykiskt bara för att han ville visa hans tjej att han älskar henne bättre än mig. De visar på en kvinnosyn som är vidrigt det att man måste ge sig på en fysiskt med sexistiskt våld. #MeToo varning liksom. Då får det fan vara med en man som bara älskar sig själv och är #elak. Men män som är säkra i sin modestil, som inte knullar runt och ger en #klamydia haha nä det finns för många av den typen. Eller att tex ha odipala förhållanden, där man ska spela liten flicka. Ha ha. Killar alltså. Hur i helvete kan man leva med eller utan dem? Älskar att #hata dem och hatar att #älska dem.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229