Agnetas smycken! ! ! ! !

Vi Lyfter Varandra

Agneta Jacobsen är egentligen Dam Designer av kläder och hennes stora intresse hela livet är vackra kläder. Agneta anser att alla Quinnor har rätt känna sig vackra och hon arbetade som klädmodell i många år, i Spanien under elva år och hade boutique både här i Sverige och Spanien. Inspirationen har alltid legat latent för Agneta men förverkligade den för några år sedan när hennes man tyckte hon skulle ge sig på att tillverka smycken, och responsen blev superbra.


Armbanden varierar i pris beroende på storlek och material, vill påpeka arbetar med högsta tänkbara kvalitet alltid, alltid 1 av var modell så att smyckena blir unika. Smyckena kan man antingen köpa på hennes Facebook eller min sponsrade hemsida, sänder hela världen smidig Swish betalning, Agnetas Facebook sida har alltid större urval.


Agneta är en positiv omtänksam kreativ person som älskar när andra quinnor blir nöjda, älskar att skapa, ger henne en tillfredsställelse i mitt liv säger hon, att se andra bli vackrare. Drömmar har alla människor, men Agneta säger att hon har har levt halva sitt liv så hon är lycklig för varje dag "Carpe Diem".


FB: https://www.facebook.com/Agnetas-Design-handgjorda-smycken-1234961959930660/

Hemsida: http://www.agnetasdesign.com/

Agnetas Design

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229