Min Vardag, f*ck Jante, Zao Vegan Makeup

Kom på #makeupvisning i Lund. Makeupen är helt veganskt, Cruelty Free märkt, och Ecosert! #veganmakeup #vegan #vegansmink #makeup #zaomakeup #getvoucher #rabattkod #VIPkod Kom till Zao Makeup i Lund. Visning kostar 300 SEK per person. Zao Makeup är märket med fiffiga #designade träaskar, to die for! Med vackert refillsystem. Innehåller ekologiska pigment, och är helt vegansk. VIP koden är SE000022 ger dig rabatt hos: www.eco-chic.se 🌸🌸🌸 #govegan #veganluck #luckyvegan #goveganmakeup #crueltyfree #ecosert #lovevegan #veganlove #veganlovers #veganlovemakeup #veganfreedom #veganstyle #veganisimo #smink Använd VIP-koden SE000022 hos www.eco-chic.se

Zao Makeup

Gillar

Kommentarer

f*ck Jante, Min Vardag

Hej. Idag var jag och min väninna på Skördefesten i Stadsparken iLund! Det började störtregna, en liten sund, sen kom solen tillbaka. Finns inga vackrare miljöer än de som är i solen efter regn och blöt gräs som doftar så gott. 🌸🌸🌸

Skördefesten i Stadsparken i Lund idag, vi visade upp egna odlade grönsaker från Fontän Huset, och hade sylt av olika slag, samt inlagd saltgurka! Så härligt! Fräscht! När solen sken upp efter regn, så doftar gräset så skönt som sagt. Fontänhuset är en super duper bra verksamhet för oss med psykisk (o)hälsa, vi odlar vår egen mat till köket. Här finns verksamhet till studenter som behöver lite extra stöd. Vi får lunch för 25 SEK varje dag i veckan, och fontänhuset är en mötesplats som många har nytta av att inte sitta hemma själv och deppa. Våga prata psykisk (o)hälsa, är mitt motto!


Skördefesten

Gillar

Kommentarer

f*ck Jante, Min Vardag, Sverige Mot Ångest, Just Sayin’

Kulturnatten idag på fontänhuset gjorde verkligen succé, där var många intresserade av filmen om st:Lars sjukhus förr i tiden och sjukvården i nutidshistoria. Jag fick lära mig att i samhället så är människor inte värda ett skit om de är psykiskt sjuka. Vem som helst kan skada knäna eller få en bruten arm, men tänk om du själv var i den sitsen med utbrändhet?

Nä så jag fick lära mig ett och annat. Man är inte värd ett skit när man inte kan jobba. Det visste jag inte innan. Men nu vet jag det och jag tycker det är fel. De flesta brukare som går där är väldigt fina människor som är känsligare än de som har ett jobb. De mest friska människorna är de som vågar visa känslor, det är ok med känslor. Varför skulle man vilja leva ett Elinor Rigby liv? Varför kan inte varje måndag vara och kännas som : Yes! Wow!

Fantastiskt. Så borde ju alla ha det! Vem är frisk i längden om du måste förställa dig och vara någon annan än den man blev född att bli? Tänk på saken, det kan hjälpa dig i din resa i livet. Våga vara tvärtom!

Gillar

Kommentarer