Min Vardag

Mina nya naglar. Ja, min morsa och jag har en dispyt om att hon tycker det är bara fattiga människor som har naglar. Men i själva verket får man ligga i med repareringar och nya set eller påfyllning, och det kostar ju. Min mamma är bara lite dömande och kan vara bastu men jag känner att jag älskat henne ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min Vardag, Vegan Makeup, Zao Vegan Makeup, De MinouK

#contouring #makeup #ecologicalmakeup Jag testade att köra lite contouring idag, bilden är på solpuder och vanligt puder som jag använde! Linjerna ska vara utsuddade, inte skarpa! #fint Jag har alltid varit rädd för contouring och trodde inte jag kunde det men har man bra basprodukter och rätt teknik så går det nog bra. 


Det som är tricket är att man måste sudda ut kanterna, man kan inte gå med ansiktet som om den har fläckar. Många gör det felet och lägger för mycket basprodukter vid contouring, men det gäller att det ska täcka så klart men det ska inte bli spackling. Det jag gillar med Zao Makeup är just basprodukterna som är super duper, jag har nog aldrig testat en bättre concealer till exempel. Och foundation och puder går in i huden så det ser neutralt ut. Bra där. 

Likes

Comments

Min Vardag, Vegan Makeup, Zao Vegan Makeup, De MinouK

Jag blev så glad med mitt paket som jag beställt! Zao Makeup är så fint. Förpackningarna är to die for. Bomullspåsar som är så tjusiga. Nu kan man dessutom köpa #zaomakeup hos Eco Chic: SE000022 #getvoucher gäller hos www.eco-chic.se Jag blev så glad, fick dessa produkter med hem igår från posten. Det känns bara bra att jobba med Zao och vi söker efter fler som vill jobba med oss: adorator@mail.com #vegan #vegansmink #veganmakeup #govegan #veganproducts #veggo #crueltyfree #crueltyfreebeautyproducts #cf-Makeup

Likes

Comments

Min Vardag, Dålig Humor

Jag längtar tills min kille kommer hem, han är på någon konferens med sitt jobb och har två barn att ta hand om men jag har tålamod. Han är riktigt BRA kille alltså, alla dessa nissar som hetsar och flörtar har ingenting i jämförelse. Skriver om Mr XXX här för vi brukar gå på surf shank och köka av deras underbara hanburgare! Så nu när jag är själv, fick jag gå och hämta hamb urgare själv. Haha. Kolla stavningen. Detta fick bli en humor upplägg. Tror jag. Hamb Urgare. Där på hamburgerstället i Lund, så brukar de fråga: Ost och bakon, eller bakon och ost? Vad ska man säga, lund i ett nötskal.

Likes

Comments

Min Vardag, My Oriflame

Jag blev så glad för att jag startade min Oriflame verksamhet igen, det är kul med ekologiska prylar men gillar även Oriflames sminkverktyg, vi söker efter samarbete om du vill vara med och sprida dessa vackra produkter! Maila bara: adorator@mail.com

Likes

Comments

Jag blev så himla glad när Alice skrivit om Zao Makeup. Det vackraste sminket ever med moderna och klassiska smink färger, matta som dova. Jag har beställt en sådan ögon palett som syns på bilden och lite annat! Det ska bli sann glädje att testa läppstiften som jag beställde, och maskarna också!

  • 6 Readers

Likes

Comments

Min Vardag

Då och då badar jag med grabbarna på bastu. Det är oftast rätt kul, igår fick jag även en kall öl. Brukar inte dricka så mycket annars. Men kul är det att skrocka på bastu!

Likes

Comments

Min Vardag, Vegan For Men

Är så glad för min nya spikmatta! Jag hade tidigare en men den var svart och full av ångest! Detta är definitivt ett uppåt köp! Nu ska jag vila varje dag i den efter skolan! Idag så gjorde Ola massage på mig i ryggen, vi rönte fråga hos fontänhuset om vi kunde ha event med massage! Fontänhuset är en bra verksamhet för de studenter med psykisk ohälsa. Riktigt bra ställe att vara på!

Likes

Comments

Min Vardag, Tänkvärt & Politiskt, De MinouK, Cirkulär Ekonomi & Fair Trade

Bra att det finns bra alternativ till vanliga plasttandborstar och har lite cravings på dessa från Jord Klok men vill man handla trätandkräm hos mig så finns de hos www.deminouk.se Använd min VIP-kod: SWE000022 så får du lite rabatt. Jag har haft den här webbshoppen länge men har inte mycket försäljning så jag hoppas på lite trafik så siten blir levande igen!

Likes

Comments

Instagram@deminouk.se