Det å få hvite tenner er ikke bare bare, skal jeg si dere.. Etter x antall ganger jeg har prøvd og mislykket har jeg vært på tuppen av å gi opp. Men, aldri si aldri sier noen, og da har de jammen meg rett og. NAO cosmetics har kommet ut med et 100% naturlig blekningsmiddel som faktisk fungerer. I tillegg til det så fjerner den faktisk tannsteinen også. Jeg har aldri i livet hatt så hvite tenner som det jeg har nå, og kan ikke annet enn å smile fra øre til øre og faktisk være stolt av tennene mine og hvordan de ser ut nå. Føler meg helt idiotisk som sier jeg er stolt over hvordan tennene mine ser ut, haha, men det mener jeg virkelig at jeg er. Personlig, så føler jeg det at når jeg har hvite tenner er jeg mer komfortabel med meg selv. Slik som enkelte er med å bruke sminke for eksempel, om man skal sammenligne de to. Og, nei dette er ikke et sponset innlegg. Bare en liten anbefaling fra min side, om dere er på jakt etter et blekningsmiddel til tennene som er 100% naturlig og som faktisk har en effekt, ikke minst fungerer! Anbefales å bruke en separat tannbørste, også å pusse tennene med vanlig tannkrem etterpå pga kullet som kan sette seg fast i tennene.Likes

Comments

Heihei!

Tenkte det hadde vært lurt om jeg startet et innlegg hvor jeg da introduserte meg selv, slik at dere får et lite innblikk over hvem jeg er, hva jeg gjør og hva denne bloggen kommer til å dreie seg om.

Såå, here we go.

Mitt navn er da Elin-Christin, og er en multikulturell unge på 19 år. Moren min er fra Thailand og faren min er fra Norge, noe som gjør at jeg er så heldig av at jeg har to kulturer å være stolt over. Jeg ble nettopp ferdig med videregående skole (takk Gud for det), og bestemte dette året for å ta et friår og bare jobbe. Grunnet til at jeg ikke helt vet hva jeg vil studere eller om jeg vil studere i det hele tatt.. Fritiden min består av jobbing, serier, familie og venner. Denne bloggen kommer til å inneholde alt fra a-å, men i hovedsak skjønnhetspleie eller generelt kosmetikk, for det er det jeg interesserer meg av. Om det er noe mer dere lurer på så bare spør i vei, og om det er noe dere vil se på bloggen så gi meg beskjed! :)


Likes

Comments